Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legjobb szexuális élménye?
Amikor egy (barátnővel történő) szakítás után kiültem a stégre a Balaton-parton kicsit "lazulni" pár üveg sörrel. Tán fél, egy óra múlva valahogy odakeveredett egy helyes tini srác, és beszédbe elegyedtünk. Hogy, hogy nem, rövid időn belül a farkam a kezében, majd a szájában volt. Eztán kegyetlenül meglovagolt. Iszonyatos nagyot durrantam belé.
Én sem hagytam őt "úgy". Vékony, rövid szerszáma volt, de alig bírtam nyelni.
Hajnalig kóstolgattuk egymást ezen a félreeső stégen.
Aztán ahogy jött, úgy el is ment. Többé sose láttam.
Egy sportos srácot aktfotóztam egy ügyfelem megrendelésére. Aztán ahogy a mellkasáról, hónaljáról és az arcáról készítem a felvételeket, közelebb hajolok hozzá. Valamit suttog nekem, de nem hallom jól, nem értem. Kikukkantva a kamera mögül visszakérdezek, hogy mit mondtál? Leginkább a szájáról olvasva jut el a tudatomig:
- Dugjál meg! - leheli még halkabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!