Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt életetek legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Mi volt életetek legjobb szexuális élménye?

Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 20:45
 1/8 anonim válasza:
65%
amikor a régi bikám heti 4 szer kinyalatta a seggét velem :))
2019. okt. 28. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Még nem volt sajnos

17f

2019. okt. 28. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Mikor egy srác 1 órán át szopott
2019. okt. 28. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Amikor a "heteró" haveromba pakoltam bele.
2019. okt. 28. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Amikor egy (barátnővel történő) szakítás után kiültem a stégre a Balaton-parton kicsit "lazulni" pár üveg sörrel. Tán fél, egy óra múlva valahogy odakeveredett egy helyes tini srác, és beszédbe elegyedtünk. Hogy, hogy nem, rövid időn belül a farkam a kezében, majd a szájában volt. Eztán kegyetlenül meglovagolt. Iszonyatos nagyot durrantam belé.

Én sem hagytam őt "úgy". Vékony, rövid szerszáma volt, de alig bírtam nyelni.

Hajnalig kóstolgattuk egymást ezen a félreeső stégen.

Aztán ahogy jött, úgy el is ment. Többé sose láttam.

2019. okt. 28. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Ah ez az utolso de szomoru... :(
2019. okt. 29. 01:41
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Az élmény akkor ott rossz volt, de a mai napig felizgat. Egy sráccal találkoztam. Izmos volt. Sportoló. ÉN vékony aktív vagyok. Megdugtam, majd újra felállította és lesz-pott. Ezután mondta, hogy én is tegyem ezt. Mondtam, hogy nem szeretném hisz nem is volt róla szó. Kb 18cm farka volt és hát nem kertelek, lefogott és megdugta a szám majd tele élvezte. Még most is felizgat hogy leírom. Pedig nem élveztem de valahogy mégis :) Ezután pedig még újra lesz-pott. Hát ennyi. Ez 21 évesen volt.
2019. okt. 29. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Egy sportos srácot aktfotóztam egy ügyfelem megrendelésére. Aztán ahogy a mellkasáról, hónaljáról és az arcáról készítem a felvételeket, közelebb hajolok hozzá. Valamit suttog nekem, de nem hallom jól, nem értem. Kikukkantva a kamera mögül visszakérdezek, hogy mit mondtál? Leginkább a szájáról olvasva jut el a tudatomig:

- Dugjál meg! - leheli még halkabban.

2019. okt. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!