Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha lecumizom a pasim, és az után nem szeretne megcsókólni? Vagy az hogy én eddig többször kielégitettem orálisan viszont ő nem akar engem kinyalni.
Figyelt kérdés
Pedig én voltam az a típus aki nehezebben vette erre rá magát, és nehezebben adta be a derekát. S mikor végre úgy éreztem készen állok rá akkor semmi sehol, pedig az elején szeretett volna csak én még nem akartam, de azóta sok minden történt és jól esne nekem is. Egyszer azt is mondta hogy ő csak akkor nyal ki ha én lecumizom mert ő így látja korrektnek. És mikor utoljára felhoztam neki a témát már majdnem volt de aztán meggondolta magát, és én kielégitettem orálisan de ő az után meg sem szeretne csókólni, rendben van ez így? Kicsit bántó. És az intim higéniával minden rendben van, vigyázok a testemre, tehát az biztos nem probléma.2019. okt. 27. 14:50
11/13 anonim válasza:
Nálam az.Szeretem ha valaki lecumiz és utána lesmáról.
Azután én cumizom le és ismét smár
Igy kerek a dolog.Nektek gusztustalan.De én imádom
és újra beindulok ettől
12/13 anonim válasza:
#10 es, te hülye vagy. Nehogymár még ő legyen önző amiért leszpja az a tróger meg nem nyalja ki. Szerintem fordítva ülsz a lovon.
Aki itt önző az a hapsi. Fujj de utálom a hapsikat!
13/13 anonim válasza:
Nem normális. Én pl szeretem ha utána meg akar csókolni.
Néha még szólok is, hogy "ne önzőzzön" -ilyenkor tudja, hogy igényt tartok az anyag egy részére, és még nem nyeli le, hanem kicsit ad belőle nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!