Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, aki szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki szívesen bevezetne a meleg randizásba, szokásokba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos elég későn (31) kezdtem el ezzel foglalkozni, illetve most jöttem rá, hogy inkább a férfiak érdekelnek.

Eddig lányokkal kavartam, bár mindig nehezen ment a szex, mert egyszerűen nem jön be a női mell, nemiszerv...

Mindig is a férfak vonzottak, a testük, farkuk, csak nem volt elfogadott ez a családban, úgyhogy nem foglalkoztam vele. Most úgy döntöttem felvállalom magam, de nagyon le vagyok maradva és több problémám is van.

Grindrn, tinderen kezdtem, de úgy látom a melegek körében nem szokás a hosszútávú kapcsolat, csak a most azonnali egyéjszakás. Én azért szeretnék klasszikus társat magamnak, akivel lehet utazni, eltölteni az estéimet. Kérdésem, hogy van ilyen egyáltalán? Mert szinte minden meleg nyitott kaapcsolatban van, 3some funt keres.

Másrészt azt érzem, hogy az anális közösülés annyira nem vonz. Nem is értem, hogy aki passzív, az pl. mitől élvez el. De mégis úgy látom, hogy a melegek 80%a inkább passzív.

Szóval azt se tudom, hogy ezt hogy tudnám eldönteni, mert ugye általában ez az első kérdés, hogy top/btm? Próbáltam feldugni magamnak ezt azt, de annyira nem esett jól...

Valamint a fertőzésektől is félek. Aki minden este új partnert szed össze a neten az nem fél a nemi betegségektől? És boldog boldogtalant beenged a lakásába? Miért jó ez.

Szóval ilyesmi kérdéseim vannak. Ha elolvassa valaki és normálisan válaszol is rá azt megköszönném. (Google és társai nem segítettek, az ilyen témában írt cikkek nem őszínték, általánosítanak (legyen a partner gyengéd, mindenki csak azt csinálja amihez kedve van, ezekkel a tanácsokkal nem megyek sokra) inkább személyes véleményre lennék kíváncsi.)

2019. okt. 23. 20:52
 1/4 ZoltanAnglia ***** válasza:
93%

Szia. Meleg szokasok?...

Sorolok egy parat.

Hmmmm

1. Nagyon sokan hazudnak kozuluk ha kell ha nem.

2. Profiljukhoz adnak idegen nyelvet, amelyeken egy arva mondatot sem tudnak osszehozni.

3. 10 vagy tobb evvel fiatalabb kepet raknak ki a profiljukra

4. Mad kepevel visszaelve idegen kepet raknak ki a orofiljukhoz.

5. Gyakran van mosoly puszi felszinesseg.

6.Tobb mint 90%-uk alkalmi talalka hive.

Leszopjak egymast OSZT annyi.

2019. okt. 23. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves Zoltán,

Köszönöm a választ, nem kifejezetten ad választ a kérdéseimre, de azért érdekes tapasztalatokat osztottál meg.

Még kiegészíteném az amúgyis hosszú kérdésemet azzal, hogy úgy vettem észre, az instagram is valamiféle meleg randi oldal lett, mert úgy látom, az összes meleg egymás követője, jellegzetes tartalmat posztolnak (félmeztelenül, fecskében pózolnak a világ különböző tájain).

Akinek nincs instája, az nagy bajban van? Valamint jól sejtem, hogy ezt úgy kell elképzelni, mint egy nagy szexuális testvériséget, azaz ha úgy tartja kedvük, csak egymásra írnak, hogy "fun now"?

2019. okt. 23. 21:29
 3/4 Buran ***** válasza:
87%

Zoltánnak igaza van. Ezek valóban meleg szokások. Nem szeretnék általánosítani, de jobb lesz, ha ezekre felkészülsz, mielőtt belevágsz.

A tindert nem ismerem, a grindr meg - ahogy én észrevettem - használhatatlan arra, amire te szeretnéd használni. Persze nincs tökéletes párkereső, a legtöbb helyen valóban csak a szexkeresés megy. Én a rómeót tudom javasolni, itthon az a legnépszerűbb, és tényleg csak a legextrább tartalmakért kell fizetni. [link] - van applikációja is, javaslom, hogy töltsd le. Ami fontos egy ismerkedésnél, hogy ne húzd sokáig. Csak online unalmas lesz, elhal a beszélgetés, és akkor annyi. Igyekezz rendszeresen válaszolni (azért az életed más részeinek rovására ne menjen) és igyekezz találkozni is.

Egy meleg randi nem olyan, mint egy hetero. Nem kell virágot, bonbont vinned, nem muszáj az első alkalommal étterem, stb., gyakorlatilag úgy is leszervezheted, mintha egy haveroddal találkoznál. Persze annál kicsit jobban csípd ki magad, használj parfümöt, és sok mentolos cukorkát szopogass előtte :D

Nem tudom, hogy vidéken, nagyobb városban vagy Pesten keresel? Mert itt is vannak apróbb eltérések.

Első kérdések között mindig ott van az aktív/passzív. Nyugodtan írd le, hogy még nem próbáltad fiúval, nem vagy biztos benne, de az anál passzív oldala nem vonz. Ennyi.

Igyekezz olyan partnert keresni, aki nem feküdt le fűvel, fával, ez mondjuk nem lesz nehéz, ha komolyat keresel. Ilyenkor kisebb a rizikó a fertőzésekre, de az elején azért használj gumit ;)

És ne legyenek illúzióid. A legtöbben csak dugni akarnak, hosszú, keserves út a párkeresésig, sokkal nehezebb, mint a hetero világban.

Nem tudom, hogy milyen alkat vagy, de érdemes beszerezned egy kondibérletet is és rendszeresen lejárni edzeni is.

Az instagram valóban kicsit kezd ilyen meleg szexrandi hely lenni. Felmész, mint valami katalógusban kiválasztod a megfelelő partnert és ráírsz.

2019. okt. 24. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy vagy.Az anális szextöl azért élvezenek

el a passzivok,mert aprosztatájukat maszirozza,ingerli

a másik cerkája.Sok veri is magát aktus közben.

Én beszoktam segíteni nekik.A másik sosha ne lehetsz

full meleg mert csajok is voltak.Tehát bi vagy. Szerelmet vagy tásat ebben a kategoriában nagyon nehéz találni.És ahogy írtad 80% én inkáb 90% ra tippelek

hogy csak szexet keresnek.Meg próbálhatsz még akár

mennyi társ keresőt.REmélem sikerűl. A betegségektől

meg nem érdemes félni,Hiába használsz óvszert,ha

be kapja egy olyan akinek a szájában herpesz van.

Vagy smárolsz ,mmer ha kapcsolat akkor smárolni kell.

Vagy te kapod be,és nemi hepesze van.Vagy gombás fertőzés.Ezek az elején láthatatlanok.Ez egy fóbia.

Küzdened kell ellene.Én egy ídős pasi vagyok.Nagyon

rég óta bisex éltet élek.Talán,ha háromszor,volt

óvszer rajtam .Még soha semmi nemi bajom nem volt.

A partner mindig legyen ápolt,tiszta.A ruhája is

Legyen tip-top.Ha csak egy pici izzadság szagot érzek.

Vagy a lehelete nem meg felelő,már ott is hagyom.

Sok embert,pasit,csajt haragítottam magamra.Nem érdekel

Persze ehezez ember ismeret is kell.Ilyen ídősen meg

már óriási a tapasztalatom.Hát ennyi kb.erröl ,az egész

problémáidról,napokat lehetne beszélgetni.

Sok sikert .Ne feledd!!azt tedd ami boldoggá tesz!!

2019. okt. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!