Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire látszik rajtam hogy meleg vagyok ha mindkét mellbimbómba karika piercinget rakatok be és mindkét mellbimbóm körbe van tetoválva?
Inkább a 2 fülbevaló és a gyantáztatás miatt látszódhat.
Nem tudom, hogy meg fognak e szólni, de az biztos, hogy vonzod a tekinteteket.
Ettől még nem fog látszódni a nemi irányultságod, bár a mellbimbó piercinget és önmagában a tetoválásokat meg fogják nézni.
Egyébként meg mit érdekel mások véleménye??? Amikor csináltattad akkor nem gondoltál arra, hogy más is fogja látni. Az uszodába úszni mennek az emberek, lehet összesúgnak a hátad mögött de pont lesz...ják a nemi irányultságod már bocsi.
Az a véleményem.Csináld amit szeretsz,ami igazán
boldoggá tesz.Ne töröd a negatív véleménnyekkel.
A szem öldök dolog tetszik.Látszik, hogy adsz magadra.
Az uszodában meg fognak nézni az biztos,de lehet valaki
meg környékez.Az biztos én ha ilyen srácot látnák rá kérdeznék.Bírom az exra vagáns srácokat,mert nagyon jók
a szexben.Csak egyre ritkábban jutok hozzájuk a korom miatt.Nem csüggedek,van másik.Az emósok is jól néznek
ki.
Hát ha szembe jönnél, én biztos hogy jól megnéznélek, mert nagyon bejössz így, ahogy elképzeltelek 😉
Szerintem amúgy egyik sem egyértelműen homoszexualitásra utaló jel. Nagyon sokan törekednek egyedi, figyelemfelkeltő kinézetre. Nagyon sok feminim srác van, szerintem küllemből egyértelműen nem állapítható meg senki szexuális irányultsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!