Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire látszik rajtam hogy meleg vagyok ha mindkét mellbimbómba karika piercinget rakatok be és mindkét mellbimbóm körbe van tetoválva?
Figyelt kérdés
Mennyire fognak ezért megszólni az uszodában? Ráadásul mindkét fülemben fülbevalót hordok, és a teljes testem gyantazom.2019. okt. 23. 19:58
11/24 anonim válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani de ne foglalkozz vele. Lehet hogy ezek nélkül is lerína rólad hogy meleg vagy, vagy éppen lehet hogy ezekkel a dolgokkal együtt sem. Nem érdemes vele törődni.
12/24 ZoltanAnglia válasza:
Nem a tetovalasaidrol illetve a melbimbo karikakrol, vagy a ket fulbevalorol forgjak levenni, hogy meleg vagy hanem az altalanos megjelenesedrol ami majdnem minden melegrol undoritoan 20 meterre buzlik....mondom en ezt melegkent.
13/24 anonim válasza:
Nekem is vsn ket mell piercingem, gyantaztatom magam de nem hirlik rolam hogy meleg vagyok
Sot neha borotvalt a fejem js
14/24 A kérdező kommentje:
És te is jársz uszodába rendszeresen?
2019. nov. 24. 12:28
15/24 anonim válasza:
én járok, de nem volt még ott gondom
16/24 anonim válasza:
Ezek alapján szerintem nem hiszik. Nekem a nyelvpiercingemből leszűrték hogy meleg vagyok :)
17/24 anonim válasza:
nem a bimbó piercingből fognak rájönni.
18/24 anonim válasza:
Hat nem tudom de en szerelmes lettem beled!!
Pont az ilyen pasik az eseteim! 😍😍
20/24 anonim válasza:
Nekem vannak a bimbóimban és a köldökömben is. Mindenki azt gondol, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!