Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan meleg/bi akinek van vmi "hibája" és emiatt nehezen ismerkedik?
Én mentális beteg vagyok, borderline személyiségzavarral, kényszerbetegséggel és pánikbetegséggel küzdök. Mindig hezitálok, hogy az elején érdemes-e közlenem-a partneremmel, de akkor azonnal elhagy mindenki. Próbáltam már későbbre tartogatni, ugyanaz volt a végkimenetel. Az alapvetően nehéz dolgot csak még jobban megnehezítik ezek a tényezők. Vannak fizikai diszfunckióim is, de azok inkább már részletkérdés témáit alkotják.
Egy ilyen ember, mint én, törődést igényel - természetesen ezt nem egyoldalúan. Bevallom, lehet, hogy problémásabbak a dolgok velem, mint egy mentálisan stabil emberrel. De nem szeretném azt hinni, hogy nem érek annyit, hogy szeretve legyek és szeressek. Annyi szeretet lakozik a szívemben, amit senkivel nem tudok megosztani, ez pedig szinte fojtogató érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!