Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam - elég durván mélytorkosan - valakit pénzért és most rohadt rosszul érzem magam, mit tegyek ez ellen az érzés ellen?
Fogd fel játéknak...mondjuk bdsm játéknak.
Ezt is kipróbáltad..megélted..ez is egy tapasztalás. Próbáld a pénzt valami jóra fordítani.
Amúgy meg mindenki csinál baromságokat.
Semmi gáz,csillagom.Én is csináltam fiatalon.Igaz
fordítva ,engem szoptak le.Pasik,és 35-40 körűi nök öket
ki is kellet nyalnom.és meg dugnom.Ne szégyeld magad
magad elött.Amúgy senkinek nem kell tudnia.A mai Magyar
egyetemet főiskolát végzettek,a nagy elitt,15% legalább
csinálta pénzért.Ma orvosok ügyvédek.stb.Ma is csinálják .Fiuk,lányok egyaránt.Nem tudják fizetni a
tandíjat,rezsit,vagy eltartani a családot.Nézz rá a
startapró szex partner keresőjére.Még ki is írják
hogy a tandíjra kell. Írjon itt ,bárki bármit,a
szükség nagy úr.Ebben az országban.becsületes munkából
nem lehet meg élni. Szóval azt mondom,moss fogat,és
csináld,amíg megteheted.Vedd könnyen.Take it easy.
"Semmi gáz,csillagom"
Ez olyan travis. XD :D
Semmit nem tudsz tenni. De egyet igen: ne beszélj róla senkinek. Nem hiszek abban,hogy ez segítene Rajtad, ráadásul kitennéd magad annak,hogy esetleg mások is megtudják.
Nem tudom mi motivált. Ha a pénz, akkor találhattál volna más megoldást. Tudtad mibe mész bele, belementél.
Nem erősíteni akarom a bántudatodat, csupán azért mondom mert nem értem miért utólag van csak benned ez az érzés, mintha nem tudtad volna mibe mész bele.
Nézz előre és ennyi. Idővel majd tompul Benned az érzés, de elfelejteni biztos nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!