Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is vágyik barátság extrákr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vágyik barátság extrákra? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nem sima szexhaverra gondolok, nem rendszeres szexpartnerre, hanem egy barátra, akivel van egy kis plusz is mindkettőnk örömére.

Tudom nem mindenki vágyik erre, felesleges körökre, haverkodni, csak egy elvezetés szexre és kész. Illetve sokan lehetetlennek is tartják.

Pedig szerintem jó lehet egy barát, aki tényleg barát, mert beszélgetni, közös programot szervezni, csak úgy együtt lenni is jó érzés és kell az is az élethez, nem csak a szex. De nem minden baráttal lenne jó együtt lenni testileg, nem mindneki akarná. De amíg nincs kapcsolat, gondoltam ez is egy lehetőség. Nem egyből szexszel indítani, hanem először megismerni, megkedvelni egymást, az ad egy lökést a szexhez is. A kalandozásban van elvezni való, elfogadom, izgalmasabb lehet idegennel és egyszerűbb, de nem mindenkinek elég ez, nekem nem.

Azért működhet szerintem, mert hallottam másoktól, hogy volt/van ilyen barátjuk, élményük.

2019. okt. 20. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vágyom én is erre, de ebben a mai világban erre kicsi az esély.
2019. okt. 21. 06:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vágyom,mert vannak,melegek is lányok és is.Bi vagyok.

Sokkal többet érnek mint egy simán csak szex parner.

Azok,jönnek-mennek,de általába a baráság,őrökké tart.

2019. okt. 21. 12:56
 13/15 kovpet ***** válasza:
89%

"hanem egy barátra, akivel van egy kis plusz is mindkettőnk örömére"

Mi a különbség a fenti felállás és a kapcsolat között? Azon kívül persze, hogy itt nincs kimondva, hogy kapcsolatban vagytok.

2019. okt. 21. 13:30
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 válaszoló: szerintem ez nem egy nehéz kérdés. :)

Én úgy képzelem, a szex az csak egy másfajta közös program, amit egy baráttal csinál valaki. Minden csak a két fél hozzáállásán múlik. Nem egy ember írta a kérdésemhez, hogy neki jól működött a barátság extrákkal is. És szex nélkül is működhet a barátság, nem arra épülne az alapja szerintem.

A legfontosabb különbség szerintem, hogy a társad (akivel kapcsolatban vagy) iránt érzel szerelmet (legalábbis többet, mint egy barátod iránt, hiszen abból lehet több is); egy idő után valószínű összeköltöztök, együtt éltek, nem csak egymás mellett, mint 2 lakótárs; többet beszélgettek és többet találkoztok, mint egy barátoddal, és ezek minősége és tartalma is másabb, érzelmesebb; a barátodat nem feltétlen mutatod be a szüleidnek; a barátodnak nem feltétlen veszel ajándékot születésnapján; stb.

Aztán ha valaki a barátságból időközben talál magának párt, a barátság megmaradhat extra nélkül is.

És persze a két fél szabadsága is megmaradna, nincs megcsalás, ha valaki kalandozik, bár gondolom a legtöbben azért akarnának ilyen barátot, hogy ne kelljen állandóan szexpartnert találni, és persze egy ilyen baráttal a szex is jobb és biztonságosabb lehet, mint egy idegennel, én legalább is így érzem.

2019. okt. 21. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Megadatott a lehetőség nekem is. Először barátságként indult a sráccal, ma már párkapcsolatként működik. 26F
2019. okt. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!