Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek nála mit jelenthet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nála mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem Pestre randizni egy nagyon helyes sráccal, nagyon be jöttünk egymásnak. Mondta telefonba is mielőtt találkoztunk nekem hogy nem beszélget mással mert kiszemelt engem. Együttlétünk közben kitalálta azt hogy töröljük le magunkat planetromeo-ról. Le is töröltük mindketten,rá is nyomott az okéra helyettem. :D Meg mondta párszor hogy ígérjem meg neki hogy nem írók senkinek. Kicsit húztam a számat hogy ezt kéri de nagyon bejön nekem a stílusa, és nehéz volt neki ellenállni. Kicsit nagyon elvarázsolt aznap este és én is őt.

És úgy nézett rám mint aki nem is tudom.. látott valamit bennem ezek szerint.

Egyébként Én 18, ő 24. Nagyon közvetlen volt és eléggé gentleman, plussz ing volt rajta

Érezni még mindig érzem a varázsát az egésznek.

Szerintetek? Vajon miért történt mindez és vajon mire gondolhat velem kapcsolatban?

2019. okt. 20. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Pffffffff
2019. okt. 20. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát... gondolom bejössz neki? :D
2019. okt. 20. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Jóseggedvan.
2019. okt. 20. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. találkozás után?

Kb. a tulajdonának tekint, lefoglalt magának. Később majd jönnek az eszement féltékenykedési rohamok..

2019. okt. 20. 13:32
 5/9 Marbre ***** válasza:
62%

Na, vajon mit jelentett?

Inkább kérj tőle új randit, mint ezen agyalj ;)

25/F

2019. okt. 20. 13:33
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
58%

#4el értek egyet, illetve az ing mit szàmít? Miért kellett kiemelni? Fétised van?

Jólvan, jót kuréltok, aztàn màssal ne, ha ő félre is kuffant.

Nincs itt sajnos semmilyen valósàgos alap.

2019. okt. 20. 13:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt szex, romantikázás volt de az nagyon. Nem sok időt töltöttünk együtt sajnos. Mindenestre remélem lesz több randim vele.
2019. okt. 20. 13:49
 8/9 Noren1989 ***** válasza:
88%
Lesz, nem kell bekekszelni.
2019. okt. 20. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Tetszetek egymásnak. Találkozzatok minél hamarabb!👍
2019. okt. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!