Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek van tesiórás élményetek, vagy tesiöltözős? (A többi lent. )
Figyelt kérdés
Tesi órán nektek volt valami kötelező ruházat, vagy szabad volt a vásár? Esetleg félmeztelenül tesiztetek? Néztétek egymást, vagy más is volt? Vagy öltözőben vetkőzés, öltözés közben?2019. okt. 17. 19:30
1/7 anonim válasza:
Volt egy meleg srac, aki elszolta magat tesi ora utan h most benne lenne egy gangbangban. Hat, minket ez ugy felizgatott h megadtuk neki amit akart... de orult neki
2/7 anonim válasza:
Sokat voltunk tesin félmeztelenül és mustráltuk is egymást. Osztálykiránduláson volt több.
3/7 anonim válasza:
Egyszer behívtunk egy osztálytárs lányt a fiúöltözőbe és sztriptízeltem neki. Tetszett neki. :D
4/7 anonim válasza:
Van kötelező póló tesire, de ha futunk a fiúk nagy része mindig leveszi. Nagyon szexi, ahogy a sportos testükön csorog az izzadság és ahogy lihegnek futás közben. Öltözőben mindig ketten hárman gatyában birkóznak és többször van hogy valakinek feláll közben. Izgatóak a tesi órák.
5/7 anonim válasza:
Igen volt egy fiúnak kilatszott a kukija ráadásul merevedett neki
6/7 anonim válasza:
Mi fekete rövidnadrágba tesizünk mindig póló nélkül, feleslegesnek érezzük.
Meg álltalába fehér nike vagy puma zokni a divat nálunk.😉
Az elég izgató tud lenni mikor foci közbe gól örömre megöleljük egymás izzadt testét. Amikor dupla tesi óránk van akkor szoktunk általában zuhanyozni utána.
4 zuhany van elválasztó fal nélkül, de van mikor bemegyünk alá hatan-heten is, hogy hamarabb végezzünk. De volt már ott hogy közösen kivertük vagy méregettük egymással szembe állva mellérakva. Szóval elég jó kis osztályba kerültem, nem az a szégyenlős osztály még ha heterók is többségben.😉😁
18/F meleg
7/7 anonim válasza:
Nekem sok volt. Persze úgy felsős korom vége felé már az öltözőben is néztem az izmosodó osztálytársaimat ahogy öltöztek át.Emellett az órán is láthattam őket időnként félmeztelenül,ugyanis időnként le kellett venni a trikót (fehér ujjatlan atléta volt,nem póló) a csapatok megkülönböztetésére labdajátékoknál. Szóval nekem nagyon tetszettek már akkor a fiúk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!