Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti megtudnátok bocsáta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti megtudnátok bocsátani egy fiúnak ha bántott volna?

Figyelt kérdés
Azért mert éreztem valamit egy fiú iránt aki meleg, és ez nagyon zavart, ezért sokszor szemét voltam vele. Aztán egy alkalommal piásan kedves voltam vele, és le..opott ami jó volt. Csak utána paráztam rajta, mert nem akartam fiúval élvezni ennyire.Ezért durván beszóltam neki, pont amikor elkezdte mondani, hogy milyen jó velem. Úgy gondoltam, hogy visszatudok térni a csajokhoz, de nem érdekelnek sajnos. Mindig ez a fiú jár az eszemben, és szerintem meleg lettem. Mert amikor csinálta nem tartottam gáznak, simogattam mint egy lányt, meg csinálni akartam én is neki. Nem igazán tudok beletörődni ebbe, mert az egész családomban a férfiak, a bátyám is cserélgeti a csajokat. És erre büszke is apu, papa ilyenek. Ha megtudnák, hogy ilyen vagyok, szégyellnének. De jó lenne ezzel a fiúval is valami, mert olyan szép, jól néz ki. Biztos utál. Mit csináljak?
2019. okt. 11. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mondd el ezt így neki kerek-perec.
2019. okt. 11. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Ne aggodj. Jó volt és csak ez számit.És nem lettél

meleg,max bisex.Az pedig jó dolog.A családnak meg nem kell megtudnia.Eszedbe ne jusson beszámolni.Ki mondaná el?100éve bi vagyok és a környezetem,nem is sejti.

Vegyél erőt magadon.Beszélgess el a sráccal és

szopjátok le egymást

2019. okt. 11. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikailag nem bántott volna a srác és kapnék egy ilyen szépen megindokolt és őszinte bocsánatkérést akkor meg tudnék neki bocsátani. De az lenne a feltételem hogy ha komolyra fordul mondja el a családjának mert én bujkáltam már eleget.
2019. okt. 12. 08:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Meleg vagyok, pedig nagyon nem szeretnék az lenni. Bocsánatot kérek tőle, de vállalni nem tudom. Engem ezért otthon bántanának, meg régen apa célzott rá, hogy ő kinevelné a b...ságot bárkiből, meg ilyeneket. Haza sem mehetnék többet ezért voltam én is ilyen. Bántottam ezt a fiút is b...ztam meg ilyenek.
2019. okt. 12. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Érdemes lenne akkor készülni az önálló életre mert ilyen család miatt nem szabadna megtagadni magadtól a boldogságot.
2019. okt. 12. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle őszintén bocsánatot, mondd el neki a problémádat... A családodon meg el kellene gondolkodnod... Elköltözni, önálló életet élni, akár az érintett fiúval! Hány éves vagy? Bővebben akár privátban is... Ha akarod.
2019. okt. 13. 04:57
 7/10 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. Ilyen titkos kapcsolatra vágynék vele, mert nem vagyok ilyenekre felkészülve, hogy kiderüljön. Nekem akkor annyi, az én szüleim ezt nem fogadnák el. Esetleg ha különköltözöm, de valahogy annyira bennem van ez a homofóbia még mindig. Lehet hogy nem is tudnék vele titokban járni, mert lelkileg kicsinálnám megint.
2019. okt. 13. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Homofóbia... Akkor ez azt jelenti, hogy utálod önmagad? Privátban is írhatsz, ha itt kínos...
2019. okt. 13. 15:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondanám, hogy utálom magam. Ilyenektől tartok, hogy kiderül ezért minél heteróbb akarok lenni. Közben még az ilyen lányosabb,érzékenyebb fiúk is tetszenek, de mivel ilyen vagyok ezért bántom őket lelkileg. De belül meg vonzódok hozzájuk, rossz érzés. Mert ha megtetszik egy ilyen fiú vagy aranyosnak gondolom, már bántom is. Ha nagyon megbántom akkor meg úgy alakítom a helyzetet, hogy kibéküljünk. Tudom, hogy nem jó ez, de mivel így nőttem fel, nem tudok megbarátkozni ezzel.
2019. okt. 13. 16:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire mélyen van benned ez az ellenszenv akkor érdemes lenne pszichológushoz fordulni. Szerintem egy jó szakember sokat tudna neked segíteni hogy boldogabb legyen az életed.
2019. okt. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!