Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Az, hogy most mindenki fogyózik, és az 55 kilós gebék is szeretnék leadni a "fölösleget" (hogy honnan, azt elképzelni sem tudom), ez csak a mostani kor hóbortja. Jó, nyilván ha már valaki önálló mozgásra képtelen mert 360 kiló, az nyilván nem jó, de akár egy 150-ig elmenni, ebben semmi rossz nincs.
Engem személy szerint nagyon izgat, ha valaki kövérebb, és ezzel nagyon sokan így vannak még rajtam kívül.

"Másra nem lesztek jók úgyse"
Ez azért elég durva. Miért ne lennének jók? Nagyon sok ember van, akinek pont ez a testalkat tetszik, és egy kövér emberrel tudja elképzelni az életét. Én személy szerint hozzá nem tudnék érni egy csont és bőr pasihoz. Szexet elképzelni sem tudnék, mert egyszerűen nincs mit fogni rajta, ráadásul ha elkezdeném ölelgetni, összeroppanna. :)

Előző:
100-110 kilósan is van mit fogni egy 170-180 centis kövér emberen, bőven van mit. Tudom, mert én is ilyen vagyok (remélhetőleg nem sokáig, mert teszek ellene), és alapvetően nekem is tetszik. De 150 kilósan már egészségügyi problémákat okoz, minimális fizikai megterhelés után szuszogsz, totyogsz a lábaidon, nem bírsz menni rendesen, mert akkorák a combjaid meg a segged. Ha valaki szereti így az életét, hát csinálja. Én depresszió miatt híztam el 130 kilóra, képtelen voltam tenni ellene. Ezért mondom azt, hogy aki mentálisan egészséges (bár ezt megkérdőjelezném), és szándékosan így árt magának, az belőlem ellenszenvet vált ki.

Pedig kövérnek lenni nem annyira káros, mint ahogy ezt ma beállítják. Ha a történelmet megnézzük, akkor a kövér emberek maradtak életben egy ínséges időszakban.
Az meg hogy nem élnek sokáig? Hááát... az én nagymamám óriási volt, a combjai akkorák voltak mint nekem a derekam, mégis élt 82 évet. Az ő apja szintén hatalmas volt, ő is 82 évet élt. Ellenben az egyik nagybátyám világ életében nagyon vékony volt, ő 58 évesen meghalt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!