Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keress rá a "gainer community"-re. Vannak még rajtad kívül ezzel így.
(ha belekezdesz az egészségedre figyelj! Kardiológussal/háziorvossal érdemes konzultálni)

Én biztosan nem, mivel most is éppen 50 kilómtól próbálok megszabadulni, ebből 20 már lement. Kövérként a meleg társadalom perifériáján tengődtem, leráztak első találkozók után, számtalanszor a lelkembe gázoltak, nem kaptam magamra normális ruhát, sajogtak a heréim a vaskos combjaimtól, és akkor én még annyira nem is voltam vészesen kövér.
Ennyire ne unatkozzatok már...

Én is ilyen srác vagyok. Feedee vagy:D. Én most 23 éves vagyok, és már egészen 8 éves korom óta érzem magamban ezt!:D Nincs ebben semmi extra, ne aggódj:) Vagyunk egy páran ilyenek, és még az interneten is létezik rengeteg, szintén ilyen irányultágú embereket tömörítő csoport:D Rengeteg fétish oldal, ahol hízni vágyók keresnek partnert a fétisükhöz, mert ez is az. Én megpróbáltam pár évig elnyomni magamban, és az utóbbi 4 évben több, elég szép eredménnyel zárult, és hosszú hónapokig tartó fogyókúrát is végigcsináltam, de mindig visszahíztam utána. Szóval lehet, hogy először nagyon furának hathat ez, mert az ember maga sem tud vele mit kezdeni először. Kisgyerekként még nyílván én sem tudtam mi ez, de aztán a korom előrehaladtával egyre világosabbá vált előttem minden:) Ez azért is fura vagy akár beteg fétish sok kívülálló számára, mert nagyon ritka, és ezáltal elég nehezen lehet elfogadottabbá tenni.
Én egyébként 173 cm magassággal vagyok, jelenleg 128 kg, de legalább 150-160 kilóig akarom hízlalni magam, de inkább tovább, ha elég jól bírom:D Te amúgy mióta érzed ezt? Hány kiló szeretnél lenni? Ha gondolod, privátot is írhatsz, szeretek erről emberekkel beszélgetni:) Ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban, azokról is dumálhatunk:)

22:59 - előttem szóló!
Ne haragudj, de ezt én nem értem... A legtöbb ember lefogyni szeretne... Én is! Pedig a 100-ast nem nagyon lépem túl a 175 cm-mel.

Miért? Ez bisztos vicc,hacsak ne vagy csont sovány.
Én vékony vagyok.Könnyeb a mozgás,gyorsabb. Erősnek
kell lenni nem elhizottnak.Na és a szexnél is kitartobb
az ember.

Én egyszer sikeresen lefogytam, sose híznék újra
19/f

Persze, hogy más is érez így! Nem vagy egyedül azzal hogy kövérebb akarsz lenni, közel sem. :)
Például én is ilyen vagyok sőt én már rajta is vagyok a dolgon, most 104kg vagyok de minimum 150-ig meg sem állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!