Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ‘b*zis’ fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ‘b*zis’ fiúként szeretni a musicaleket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen odáig vagyok értük, a sok érzelem, dinamika, szenvedély.
2019. okt. 8. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Én is szeretem őket.
2019. okt. 8. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
nincs összefüggés köztük
2019. okt. 8. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
7%
Igen
2019. okt. 8. 21:22
 4/11 StevenUp ***** válasza:
4%

A tékozló fiú kalandjai pl egy nagyon szép musical én is szeretem...

De ha az ilyen high school musical színvonalú gyökérségre gondoltál akkor igen felettébb bzis

2019. okt. 8. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
addig nem leszel bzi, amig nem járt fxxx a sggedben
2019. okt. 8. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Akkor leszel az ha ugy csinálsz mint egy lany azaz vinnyogsz nem ismerkedsz férfiként félsz gyenge vagy

Ja meg ha homoszexuális vagy...

A művészet az semleges szeretheted a musicelt! Elég nehéz műfaj ha értesz a zenéhez! Mivel színházakban megy kell táncolni szineszkedni és énekelni es nem is suttogva mert a mikrofon az csak a kiáltásodat érzékeli!!! Nagyon nehéz műfaj!

2019. okt. 8. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Az nem b...zis, ha valaki szereti a kultúrát, sőt nagyon sok nő szemében még szimpatikus is.
2019. okt. 8. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az Operaház Fantomja (Schumacher rendezésű) egyenesen fantasztikus. :)

Amúgy pont ironikus, mert Schumacher meleg... és ezt a két általa elcseszett Batman filmben (Mindörökké Batman, Batman és Robin) eléggé érezteti is :D. Aztán itt meg végre összeszedte magát :D.

2019. okt. 9. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra növeli a férfias sármot, ha valaki szereti a kultúrát és a művészeteket.

Attól kapok frászt, mikor ilyen Majka meg Killakikitt (vagy nem tudom hogy írjuk helyesen) meg mit tudom én kicsoda, bunkó,trágár rapp zenéket hallgatnak.

2019. okt. 9. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ja a művészet... nagyon sok no szereti ha tudsz pl énekelni vagy értesz a művészethez vagy művészet kedvelő vagy!
2019. okt. 9. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!