Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak ti hová szerettek élvezni? Passzívak ti hová szeretitek kapni a spermát?
Figyelt kérdés
Én passzív vagyok, szeretem a számba, a popsimba, a popsimra, a combom belsejére, a hasamra2019. okt. 8. 18:44
11/18 anonim válasza:
Passzívként éb a hasamra, köldökömbe és a mellemre szeretem kapni.
12/18 anonim válasza:
Aktívként én szájba (de csak ha szeretné és lenyelné) na meg fenékbe, fenékre.
13/18 anonim válasza:
Nekem jöhet bárhova, ahova a partnerem akarja, nagyon élvezem csak jó sok legyen.
14/18 anonim válasza:
Nincs is jobb annál, ha orálnál a számban megy el, és a szájpadlásomra lövi a friss, meleg anyagot.
15/18 Gaben32 válasza:
Aktivkent es passzivkent egyértelműen a szamba kell hogy elvezzenek es le is nyelem. Uni vagyok
16/18 anonim válasza:
Én szájba szeretem kapni főképp de bárhová mehet ahová az aktív akarja 😅😅😜
17/18 anonim válasza:
Számba a legjobban, de szeretem érezni ahogy fenekembe élveznek és folyik belém... :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!