Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdődött nálatok a fiúk iránti vonzalom?
Oviban is volt, hogy mindig az egyik fiú kezét akartam meg fogni, de az nem biztos, hogy erre utal.
Komolyan ilyen 13-14 évesen kezdődött amikor szerelmes lettem egy srácba. Na akkor éreztem magamon, hogy ez már több mint barátság és így kezdett tudatosulni bennem. Persze vagy két évig tagadtam ezután. Aztán amikor felvallaltam magam előtt akkor sírtam meg kilátástalan volt minden. Az egész felismerés után 4 évvel megismertem a barátom és minden megváltozott, nem érdekelt ki mit szólna egyszerűen éltem az életem, és így voltam boldog.
Nekem semmi nem volt az elején. Csak annyira emlékszem, hogy nagyon irigyeltem a lányokat azért, hogy kézen fogva járnak, megölelhetik egymást a fiúk meg egymás közt nem csinálnak ilyesmit.
Aztán amikor elindult a nemi érés olyan 12-13 évesen akkor az erotikus álmokban nekem férfiak jelentek meg nem nők. Nem nagyon tudtam vele mit akkor mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!