Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik típus jön be?
1.) Twink stílusú srácok.
(Vékonyabb, kisfiús, aranyos fiúk) (pl.: Froy Guttierrez, Shawn Mendes)
2.) Maszkulinabb, erősebb jellegű macsók.
(Izmos, esteleg szőrös, keményebb srácok) (pl.: Tom Hardy, Channing Tatum)
3.) Kövérebb, macis srácok.
(Dagi, szőrtelen esetleg enyhén szőrös)
1.
(Maga az alkat nem feltéten baj, ha egy szexuálisan izgatóbb, jó adottságú, jó testű, magasabb, vállasabb, izmosabb fiút takar, mivel nem a női testhez vonzódok... Csak egyszerűen engem taszít a férfiasság, mint felületi megjelenés: testszőr, arcszőr, rövid haj, férfias öltözet, és mint kisugárzás: határozott személyiség, férfias viselkedés. Nem tagadom, hogy plátóilag a lányokat szeretném, csak nem tud felizgatni a testük. Ezért szeretem a helyes, aranyos, lányosabb cuki fiúkat. Jó adottságú férfi testtel, de férfiatlan személyiséggel és megjelenéssel párosítva.)
2es típusú
Sokszor voltam 1essel is, és nem tagadom h szívesen vadászok ilyen srácokra, de a 2es az mindig magasabb szinten állt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!