Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, milyen nektek kívülről-belülről az álom aktív?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 21:38
1/8 anonim válasza:
Férfias, irányító enyhén ívelt férfiassággal:)
2/8 anonim válasza:
Szöke, kékszemű, intelligens, vicces, kicsit kretén.
3/8 anonim válasza:
Belsőleg: legyen vicces, legyen benne egy kis "kisgyerek" viselkedés, legyen nagyszájú, törődő, és jószívű.
Külsőleg: igazából nálam nem az a lényeg, de ha álomról beszélünk akkor: magas, szálkás testű (nem izmos és nem is vékony), legyen szexi eresek a kezei és legyen gyönyörű mosolya. Kb ennyi :D
4/8 anonim válasza:
Olyan, akivel egy húron pendülünk, akivel hasonló a humorunk, akivel nem érezzük egymás társaságát tehernek (nem a szexért és nem a magánytól való félelem miatt járunk össze, hanem mert jól érezzük magunkat egymás társaságában), stb. Minden más pedig ráadás és nincs kényszer semmiben.
5/8 anonim válasza:
Legyen vicces, intelligens, türelmes, kedves, lehet kicsit bambácska, az aranyos tud lenni. :)
Külsőre? Igazából, ha egy pasi megjelenését tükrözi nekem az tökéletes, szóval válla legyen szélesebb.
Am akkora lenne igazán álom pasi, ha Engem szeretne, és nem másokat! :P
6/8 anonim válasza:
Én vagyok az ideális.
Úgy cumizok, mint az álom és csak úgy tolom be a 25-ös répát annak, aki kéri.
7/8 Wilmosss8888 válasza:
Magas,határozott,és Győrben lakik!
8/8 anonim válasza:
Kicsit mackós szőrös nagydumás full aktív és idősebb nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!