Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg srácok szoktak pénzért szopni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 23:19
1/17 A kérdező kommentje:
Az gáz hogy én szeretném kipróbálni?
2019. szept. 24. 23:21
2/17 anonim válasza:
Csak annyira jellemző ez, mint a fiatal hetero lányokra.
3/17 K.L.Kiss válasza:
Van, aki igen. Van aki nem.
4/17 anonim válasza:
Nagyon is!Valamiből meg kell élni.Nem itélem el őket.
5/17 anonim válasza:
Igen, van egy ilyen ősi foglalkozás. A Nyugati aluljáróban tudsz találni ilyen fiúkat.
6/17 anonim válasza:
... ja, de ott nem mind meleg. :) De pénzért megcsinálják.
7/17 anonim válasza:
Valaki szokott,valaki nem
De én nem szoktam mert már van párom xD
8/17 anonim válasza:
Ha nem vonz, elég sokat kéne fizetnie valakinek érte, hogy lealacsonyodjak arra a szintre. (legalább 6 számjegy)
Ha pedig vonzó az illető számomra, akkor nem kell a pénz.
9/17 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele, mint az utolsó.
persze volt már arra példa, hogy pasitól kaptam 10 ezret, hogy kiverhesse, de ő amúgy is bejött.
mondjuk ha olyan típus lennék, aki fűvel-fával, akkor én is összekötném a kellemest a hasznossal.
10/17 anonim válasza:
A faszhiányos fiatal tinik írhatnak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!