Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 éves fiúként lehetséges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiúként lehetséges olyan 40 es férfit találni, akihez oda is költözhetek, és élettársi kapcsolat alakulhat ki Budapesten?

Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

1) Nem kaukció, hanem kaució.

2) Annyira nem értem az embereket. Oké, 18 éves vagy, Budapestre akarsz költözni faluról. Van ilyen. Ami nekem magas, hogy valaki inkább felkínálja a testét, de azonnal Bp-en akar élni. Az ugye megvan, hogy a falu és Bp között még van pár fokozat, ahol olcsóbb az élet: városok, megyeszékhelyek stb, ahol tudnál tőkét teremteni, amiből néhány év után Bp-re költözhetnél.

Egyik haverom pl elment Debrecenbe az orvosira (államira), majd orvosi diplomával a kezében költözött Bp-re. Ez csak egy példa. Ő is faluról költözött Budapestre, csak nem ment el 18 évesen k...válkodni középkorú férfiaknak lakásért, hanem keményen megdolgozott érte.

2019. szept. 24. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Hmmm kár hogy ausztriába melózok....amíg otthon laktam sokszor volt hogy segíteni szerettem vna.minden hátsó szándék nélkül.
2019. szept. 24. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

És nem éreznéd megalázónak, hogy valaki kitart?

Én 20 éves vagyok. Egy 33 éves sráccal randizgatok most, és falra tudnék mászni tőle, hogy mindent ő akar fizetni, mintha muszáj lenne.

Vannak ilyen apróságok, amik beleférnek, pl. hogy mindenhová az ő kocsijával megyünk, mert úgy 150 pacival több van benne, mint az enyembe. (De itt is ragaszkodom hozza, hogy felesben tankoljunk.) 😅 De az sehogy sem tud működni, ha csak az egyik fél rakja bele az anyagikat.

Amúgy menj el dolgozni! ;)

Nekem is van egy havi 160-170 órás főállásom, plusz egyetemre és OKJ-s képzésre járok.

Legyen tartásod!

Nincs az a pasi, akinek én lesném a kívánságait, hogy lakhatást biztosítson nekem. 😂 Inkább száraz kenyér és víz valami híd alatt. 😂

2019. szept. 26. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
88%

A barátom 19 éves kora lakik velem. Ennek már 4 éve.

Én most vagyok 50.

2020. febr. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!