Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy jó negyvenes pasival. Életemben nem volt még ilyen jó. Azt mondta máskor is látni akar, de én nem merek ráírni sem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 19 éves és bejönnek az idősebb pasik. Jóformán csak idősebb pasi volt az életemben eddig. De csak egy alkalmas dolog volt mindig csak, nem is akartam többet. De lehet kicsit bele szerettem, és nagyon szeretnék vele lenni még sokat. De félek neki nem fogok kelleni sokáig.2019. szept. 19. 13:23
11/16 anonim válasza:
Írj rá! És tudasd vele mit szeretnél.
12/16 anonim válasza:
Kis butus. Hívd fel!Ne bszélj neki a szerelemről
eseteleg egy aktus végén,csokold meg a nyakát,simulj hozzá.
és akkor mond el mit érzel.
13/16 anonim válasza:
Nem olyan nagy csoda hogy ő volt eddig a legjobb, ha senki mással nem voltál :DDD
14/16 A kérdező kommentje:
Végre mertem lépni. Azt mondta kíváncsi volt rá, hogy komolyan gondolom-e és folytathatjuk. Ma mégjobb volt vele. Azt hiszem nagyon szeretem. Talán ő is kicsit.
Köszönöm.
2019. szept. 21. 19:12
15/16 anonim válasza:
De szeretnék ilyen fiatalembert találni! Megadatik még nekem is?
16/16 anonim válasza:
Előttem szóló! Keress, nem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!