Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak a volt barátomnak?
Figyelt kérdés
Tavasszal elhagyott, mert egyikünknek sem volt olyan szállása, ahova nyugodtan tudtunk volna elvonulni. Most már van helyem. Szerintetek felkeressem? Vagy aki ennyire nem kitartó, az nem érdemli meg?2019. szept. 18. 17:58
11/20 anonim válasza:
Kizárt.
Örülnék, hogy van helyem, és keresnék valakit, akivel meg is éri használni.
12/20 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére nagyon szeretem őt, de nem fogom megalázni magam. Nehéz, de kibírom.
2019. szept. 19. 00:04
13/20 anonim válasza:
Furcsa a viselkedése... Ahogy írod, exbarátaival is néha-néha levelezget... És új barátai nincsenek? Én inkább azt feltételezem, hogy ő nem akar egy kötött, felelősségteljes, állandó kapcsolatot... Nem gondolod? Privátban is válaszolhatsz!
14/20 anonim válasza:
Szerethet, úgy mint másokat szeret... Több mint valószínű, hogy nem az utoló vagy neki... Nem gondolod?
15/20 anonim válasza:
De ha már előre eldöntötted, minek kérdezel minket? :D
Szerintem minimum egy jó kaland lenne...
16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Ezt már megalázónak érezném. Nem vagyok egy büszke fajta azokkal szemben, akiket szeretek, de azért van egy határ.
Jelenleg ezt gondolom, de bizonytalan vagyok.
2019. szept. 19. 15:15
17/20 anonim válasza:
Én előbb törném el az ujjaim egyenként, minthogy elkezdjek neki jópofizni, h most már jöhetsz vissza az ágyamba :P
18/20 A kérdező kommentje:
Magamban nem tudtam megfogalmazni, de most hogy írtad, valóban a "jópofizás" a megfelelő szó erre a helyzetre. Ha keresném, akkor én lennék az aki nyalizik, ő pedig őfelsége módjára nagy kegyesen igent mondana (vagy nem). Ez a szereposztás méltatlan lenne.
2019. szept. 19. 21:23
19/20 anonim válasza:
Na kérdező mée együttvagytok?:o
20/20 A kérdező kommentje:
Áá dehogy. Nem írtam neki egyáltalán. Azóta egy kapcsolatom volt, de már annak is vége. Most már nem is ismerkedem.
2023. márc. 7. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!