Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írjak a volt barátomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a volt barátomnak?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja lesz, hogy szakítottunk a barátommal. (Ő szakított.)

A szakítás után két héttel rámírt, érdeklődött, hogy vagyok és váltottunk pár szót.

Ez már több mint egy hete történt, azóta nem jelentkezett.

A kérdés az, írjak e rá én is, várhat e arra, hogy én lépjek most?

Az, hogy akkor igazából miért is írt rám, nem derült ki, nem mondta és én sem kérdeztem. Csak pár szót váltottunk elég feszült hangnemben.

Azt gondolom valami komolyabb oka viszont kellett legyen (talán ki akarhat békülni vagy legalább a baráti kapcsolatot megtartani) de akkor meg talán kellett volna már újra jelentkezzen.

(Tudja rólam, hogy komolyabb dolgok miatt nagyon meg tudok haragudni és ha csalódok valakiben, nehezen bocsátok meg. Talán ez is befolyásolhatja a dolgokat.)

Szerintetek (akár minden mindegy alapon) írjak én is neki?

És szerintetek miért írhatott, ilyen hamar a szakítás után? Helyre akarná hozni a dolgokat?

(A "Felejtsd már el. Lépj tovább." és hasonló kommenteket hanyagoljuk. Köszönöm.)

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!

2018. jún. 8. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen felesleges írni neki. Zárd le a múltat és kezdj új életet.

Hiába írod, hogy hanyagoljuk, ez az igazság.

Mi értelme is lenne ráírni? Most tovább akarsz lépni vagy sem?

Te kérdezted, hogy írj-e rá, válaszom, nem!

2018. jún. 8. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit voltatok együtt, miért szakítottatok? Megcsalt? Akkor felejts el, mert újra meg fog. Ha megbántott akkor a bizalom is megrendült. Azt visszanyerni ...hát nagyon nehéz. Szerintem várj még, gondold át mi volt, hogyan tovább. Utánna lehet okosabban fogsz dönteni.
2018. jún. 8. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lépj túl vágre. Magadon gondolkozz. Magad fejleszd. Pl idegeskedésre vagy képes. Sok sikert.
2018. jún. 8. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te még reménykedsz, de feleslegesen.

egy emberi gesztus volt, hogy megkérdezte élsz-e még, ennyi.

ha akarna vmit, keresett volna.

ti már nem vagytok párkapcsolatban, ő nem akart téged, ő szakított.

tehát az égvilágon semmi okod írkálni neki.

2018. jún. 8. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor minek teszed fel a kérdést, ha nem akarsz rá olyan választ, hogy Lépj tovább? Pedig lépj tovább. Nem is értem. Sosem futnék olyan ember után, aki egyszer már dobott. Mert minek? Ott van kint a világban a rengeteg ember, aki közül valaki lehet velem szeretne lenni. Hülyeség olyan ember társaságát keresni, aki egyszer már meg akart tőlem szabadulni...
2018. jún. 8. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem akar zargatni téged egyoldalúan. Ha érdekel még ő téged, arra számít, hogy majd te is jelentkezel; vagy legalább talán megérdeklődöd, hogy pontosan miért is írt rád , mi a szándéka, vagy csak érdekelt, vagy mi van, mit szeretne még;mert tarthatjátok a kapcsolatot. Úgy látom kérdező,te nyitott lennél ere.
2018. jún. 8. 21:03
 7/7 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Gondolom már túl késő és írtál neki, de hátha még máskor jól jön a válaszom. :)

"várhat e arra, hogy én lépjek most?"

Igen, és pont ezért nem szabad lépni.

Amikor valaki szakít veled, akkor tulajdonképpen azt közli veled, hogy arra jutott, hogy jobb lenne az élete nélküled. (Ezerféle magyarázatot lehet adni, de mindig ez a lényege)

Valószínűleg sokat gondolkozott mielőtt meghozta ezt a döntést.

Most tehát arra van szüksége, hogy megtapasztalja az életet nélküled. Ne írj, ne hívd, ne lájkolgass semmit. Ha hiányzol neki, majd ő keres megint. Ha békén hagyod őket, általában visszatérnek.

Ha írsz neki, jól megsimogatod a kis lelkét, "jaj ez a lány még mindig odavan értem, de jó :)" aztán továbbra is szarik majd rád, mert ami biztos az sosem vonzó. Ha többet nem írsz, nem keresed (semmilyen formában!!), csak a büdös nagy csendet kapja tőled, akkor elkezd majd aggódni hogy elveszíthet téged. Addig kár is gondolkozni azon, hogy mire gondol meg miért ír, mert nem tudhatod úgysem.

A dolog szépsége, hogy ha békén hagyod két dolog történhet: vagy visszajön hozzád, vagy pedig teljesen tovább lépsz (ha nem azzal telik a napod, hogy azon gondolkozol írj-e, meg ő miért ír) és lesz hely az életedben valaki újnak, aki sokkal jobb lesz neked. :)

Sok sikert!

2018. jún. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!