Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki még szűz az negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki még szűz az negatív vagy pozitív a melegeknél?

Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
semleges
2019. szept. 18. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szűz lányként írok (remélem nem gond) mert nem hiszem hogy átlagban a meleg és a hetero pasik gondolkodása annyira eltérne.

Nekem eddig mindig az volt a helyzet, hogy eleinte milyen jó meg mennyire örülnek hogy ők az elsők, de különleges ez stb aztán mikor azt mondtam 1-2x hogy bocs nekem még nem megy (kb egy hónap ismeretség után, vagy annyi se) akkor már gond volt, meg hogy na ezért nem szabad szűzzel összejönni. Szóval jól válogasd meg, sokaknak lehet tetszel meg hú de jó de nem jelenti azt hogy szeretnek is és elfogadják hogy te mit akarsz.

Mostani barátom két hónapja "vár", néha szóba kerül a dolog de lehet érezni hogy ő teljesen máshogy bánik velem.

19/L

2019. szept. 18. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
jo..friss harmatos popoluk
2019. szept. 18. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mult el meg 30 akkor en ink orulnek, hogy nem ment at rajta a fel varos.
2019. szept. 18. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2019. szept. 18. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fontosabb, hogy szűz v. nem szűz, vagy pedig maga a partner? Innentől el is dőlt a kérdés...
2019. szept. 18. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha jól néz ki a srác, akkor szexi. Egyébkent nem ez a legfontosabb.
2019. szept. 18. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Dontsd el te

38 F szuz

2019. szept. 20. 01:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív. Orálisan felavatni egy huszonéves szűz srácot az egyik legjobb dolog, amit el tudok képzelni.
2022. márc. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!