Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha más fiúkal kiverném közösen?
Figyelt kérdés
Régóta vonz, hogy kiverjem más fiúkkal együtt (erre még nem volt lehetőség). Perverz vagyok?2019. szept. 17. 14:09
1/14 anonim válasza:
Hetero vagyok, de nincs ebben semmi rossz.
3/14 anonim válasza:
Nem perverz vagy csak biszexuális irányultságú. Az meg már nézőpont kérdése, hogy ez kinek normális, kinek nem.
5/14 anonim válasza:
Ugy 10...12 éves kor körül elég gyakori. Ha több évvel idösebb vagy akkor azért már vérciki!
6/14 anonim válasza:
Egy kis biszex irányultság, nem perverzió. És lenne kivel, vagy még csak képzelgés? :)
8/14 anonim válasza:
A normális bizonyos megközelítésben szubjektív fogalom... Ismeretlen emberek szubjektív véleménye alapján akarod eldönteni normális e?
9/14 anonim válasza:
Igen, én is csinálnám szívesen, de én inkább tovább mennék.
21f kecskemét
10/14 Danielguy válasza:
A legjobb dolog.
18cm, Bp.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!