Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés
A lányokra "áll fel",de nem tudom ismeritek e a szégyentelenek című sorozatba szereplő meleget játszó karakterről van szó.Az a helyzet hogy olyan gondolataim vannak hogy jó érzés lenne megölelni,megcsókolni.Ennél többről nem nagyon szoktam fantáziálni.

2019. szept. 16. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Lehet enyhén biszex vagy.
2019. szept. 16. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

A világ nem fekete-fehér. Azaz nem csak bu.z.ik vannak meg heterók. Tudod a legtöbb ember össze-vissza b@s.zik, nem foglalkozik azzal, hogy mit érezzen.

Te ezekszerint érzelmesebb típus lehetsz, ami nem baj, sőt.

Sok olyan esetről hallottunk már, hogy "híres" emberek, akiknek volt felesége is, sőt gyerekeik is, végül rájött hogy bu.z.i... :-)

2019. szept. 16. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Biszexuális inkább. Semmi baj nincs vele, csak ne nyomd el a társadalmi nyomás miatt.
2019. szept. 16. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak a nők iránt van szexuális vágyad, hoznak izgalomba akkor hetero vagy. Max. enyhe biszex "beütés", de ha nem társul hozzá szexuális vágy, akkor még az sem, csak mentális okból szeretnél kötődni egy másik férfihez.
2019. szept. 16. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Max szexuálisan egy két kósza gondolat van.
2019. szept. 16. 21:52
 6/9 everlight ***** válasza:
96%
Szerintem is jó pasi az a fiú aki a szégyentelenek-ben játszik
2019. szept. 17. 00:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdező fiú vagy vagy lány?
2019. szept. 17. 05:53
 8/9 A kérdező kommentje:
*válaszoló
2019. szept. 17. 05:56
 9/9 everlight ***** válasza:
96%
fiú,én is nézem a sorozatot,szerintem cuki az a fiú
2019. szept. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!