Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek hogyan kérdezhetné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kérdezhetném meg az osztálytársamtól hogy meleg-e?

Figyelt kérdés
Én az vagyok, és bejön nekem, szóval erre nagyon kíváncsi lennék.(amúgy ma van a szülinapja)

2019. szept. 13. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Te meleg vagy? Szóból ért az ember.
2019. szept. 13. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Ha nincs ráutaló jel, akkor így direktben megkérdezni elég fura. Hozd fel a témát úgy általában, meglátod, hogy reagál.
2019. szept. 13. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban társalogjatok a szexualitásról - egyébként mi másról szoktak beszélni a fiatalok, hanem erről? :) Ha tetszel az osztálytársadnak és szintén meleg azt meg észre fogod venni.
2019. szept. 13. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
NE tedd
2019. szept. 15. 09:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért ne?
2019. szept. 15. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mer lehet, hogy homofób, elmondja másnak h ezt kérdezted, elkezdi terjesztenk h meleg vagy stb.

De ha van elég bátorságod és önbizalmad hozzá, akkor hajrá.

2019. szept. 15. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
"azt hallottam meleg vagy" " ja egyébként boldog születésnapot" "ja és amúgy, tényleeeeg?"
2019. szept. 15. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyes választ nem tudom, de egyet tudok ajánlani. NE zúdítsd rá akkor, mikor buliba vagy, ittasan mindenfajta körítés nélkül egy anyuci pici fiával, aki rohadtul arrogáns és elkényesztett, mert én totál megszívtam xd
2020. jan. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!