Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet melegkent heterokent elni? 19/F
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudom magam elfogadni melegkent,csaladom,barataim mindenki homofob...en magam sem tudom magam elfogadni annyira hogy erzelmileg csak a lanyok vonzottak idaig,folyamatosan oket keresem veluk keresek kapcsolatot oket nezem meg,aztan sunyiba a sracokat ,ferfiakkal a csok ,olelkezes, egyuttalvas elkepzelhetetlen majdhogynem taszit a gondolata is es szerintem azert mert elnyomom magamban vagy nem tudom,lanyokkal viszont ezeket a romantikus dolgokat nagyon elvezem..viszont szexualisan csak a ferfiak izgatnak fel,mar a gondolat is..viszont amint elkepzelem hogy sraccal legyek buntudatom lesz.Amint merevedesem lesz onnantol viszont ugy kepzelem mintha lannyal csinalnam es ugy oke de felizgulni nem rajuk tudok..viszont fenekbe sosem tudnam berakni a lompost:/ passziv resz erdekel de hianyozna az aktiv resz de nem megy fenekbe...meg a sok maceras elokeszulet..kiskorom ota sajat gyereket szeretnek..nem birom elfogadni magam annyira probalom de megis tagadom es lanyokfele huzok,akik hasonlo helyzetben voltak/vannak mit tettek?2019. szept. 11. 20:11
21/23 Lacás1976 válasza:
Fogadd el magad különben boldogtalan leszel. Ne akarj senkinek megfelelni! Csak magadnak
22/23 A kérdező kommentje:
Pont ez az h probslom elfogadni de nem megy taszit fiukkal a smarolas kezenfogva jaras stb ezek lanyokkal jonnek be..szexelni is szexelnek veluk csak felek higy nem allna fel,mert meg nem inditottak be lanyok,de kiprobalnam csak felek a kudarctol
2019. szept. 16. 23:47
23/23 Lacás1976 válasza:
Eleinte én is úgy voltam hogy a fiúknak csak a farka meg a segge érdekelt, a romantikus dolgok később jöttek... Ha a lányok nem inditanak be akkor ne erőltesd. Ki fog ez alakulni ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!