Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet melegkent heterokent elni? 19/F
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudom magam elfogadni melegkent,csaladom,barataim mindenki homofob...en magam sem tudom magam elfogadni annyira hogy erzelmileg csak a lanyok vonzottak idaig,folyamatosan oket keresem veluk keresek kapcsolatot oket nezem meg,aztan sunyiba a sracokat ,ferfiakkal a csok ,olelkezes, egyuttalvas elkepzelhetetlen majdhogynem taszit a gondolata is es szerintem azert mert elnyomom magamban vagy nem tudom,lanyokkal viszont ezeket a romantikus dolgokat nagyon elvezem..viszont szexualisan csak a ferfiak izgatnak fel,mar a gondolat is..viszont amint elkepzelem hogy sraccal legyek buntudatom lesz.Amint merevedesem lesz onnantol viszont ugy kepzelem mintha lannyal csinalnam es ugy oke de felizgulni nem rajuk tudok..viszont fenekbe sosem tudnam berakni a lompost:/ passziv resz erdekel de hianyozna az aktiv resz de nem megy fenekbe...meg a sok maceras elokeszulet..kiskorom ota sajat gyereket szeretnek..nem birom elfogadni magam annyira probalom de megis tagadom es lanyokfele huzok,akik hasonlo helyzetben voltak/vannak mit tettek?
Akkor csubalj gyereket egy csajjal es szopd a faaszt titokban
2019. szept. 13. 05:33
12/23 A kérdező kommentje:
A megcsalas szamomra nem fekszik.
2019. szept. 13. 19:10
13/23 anonim válasza:
"Csaladomat nem hagyom el mindenben tamogatnak es amire szuksegem van bisztositjak,nagyon jo a kapcsolatunk"
Ha ez valóban így van akkor mitől félsz? A szülők sok esetben pontosan addig tűnnek homofóbnak amíg ki nem derül, hogy érintettek a dologban. A legtöbb esetben semmi következménye nincs és elfogadják az egészet. Még akkor is ha addig ment a nagy bu*izás. Persze kivételek vannak, de a szülők többsége jobban szereti a saját gyermekét mint amennyire gyűlöl valamit amit nem is ismer csak hírből. Ha valóban ilyen jó a kapcsolatotok akkor annak ki kell bírnia egy ilyen helyzetet is...
2019. szept. 13. 20:50
14/23 A kérdező kommentje:
Kibirna de csakodottak lennenek,meg igazabol en sem tudom hogy az vagyok-e mert nem igazan tisztak az erzeseim mert 1-2 lany is eleg erdekes nemek nem csak lanyok.
2019. szept. 13. 20:52
15/23 A kérdező kommentje:
*fiuk
2019. szept. 13. 20:52
16/23 anonim válasza:
Szerintem két lehetőséged van hosszú távon. Vagy elmondod a családodnak és a barátaidnak a dolgot és lesz ami lesz. Vagy elköltözöl onnan jó messzire és új életet kezdesz tiszta lappal, nyíltan. Ha így folytatod boldogtalan leszel. A környezeted miatt elfolytod a vágyaidat. Ez hosszú távon nem élet.
Jelenleg zavarodott vagy nagyon. Próbálsz erőszakkal a lányokhoz vonzódni. Ez még eddig egy meleg férfinak sem sikerült.
Ez a folyamat amúgy teljes normális. Legalábbis a legtöbb meleg megküzd ezzel egyszer, csak van aki könnyebben el tudja magát fogadni ilyennek.
2019. szept. 14. 14:54
17/23 A kérdező kommentje:
De pont ezaz hogy lanyokkal erzem jol magam es nem sracokkal,sracoknak csak a teste erdekel erzelmi alapon nem mozgatnak meg.lanyokkal ereztem mar szerelmet csak nem jutottunk az agyig..nem tudom menne-e mert a gondolattol nem all fel.:(
2019. szept. 14. 17:12
18/23 anonim válasza:
Azt jobb ha tudod hogy a melegek 99%-a csak dugni akar meg kihasználni a masikat szoval ha bi vagy akkor inkabb legyél csajjal keres egy rendes csajt es legyél vele
2019. szept. 15. 04:45
19/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a baj igen hogy en romantikusabb szeretet ehesebb tipus vsgyok,nekem nem a szex a lenyeg.Sacok meg csak arra vevoek szinte.:/en is inkabb a lanyok fele huzok csak a szex miatt felek
2019. szept. 15. 07:50
20/23 anonim válasza:
Csajjal csak addig kell szexelni amig gyereket nem csinalsz neki utána mar el lesz foglalva a gyerekkel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!