Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mi adna okot egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi adna okot egy szakításra?

Figyelt kérdés
2019. szept. 11. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más, az viszont valódi tény, hogy 10-ből 9 kapcsolat azért megy tönkre mert nincs meg a felek között a megfelelő minőségű és mennyiségű intimitás, szexualitás. Tudat alatt "mérgezi" a kapcsolatot, feszültebbé teszi, viták sorozatához, ingerlékenységhez vezet, kétségeket ébreszt ("már nem szeret?"), félrelépéshez vezet.

Nem az számít mi a konkrét kiváltó ok, hanem az hogyan jut el odáig az ember.

2019. szept. 11. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb ezer dolog, de a legfobb okok ezek:

- Szeret hianya (ha en vagyok keptelen szeretetet adni, vagy ha a parom nem ad szeretet.)

- Kommunikacio hianya

- Megertes hianya

- Megcsalas

- Masok csabitgatasa

- Hazugsagok valtozatos halmaza (az igazsag barmilyen merteku eltorzitasa, magyarazkodas)

Kb. ezek. Az emberek az ido soran valtoznak, a szemelyiseg is fejlodik, tudni kell alkalmazkodni a masikhoz. De vannak dolgok, amelyeket a velemeny szerint nem lehet megbocsatani. Ezeket soroltam fel. Latod? A listaban nincs semmi explicit a szexrol.

2019. szept. 11. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az adna okot, ha a lenne egy másik párkapcsolata rajtam kívül mondjuk hónapok óta. Én sok mindent képes vagyok Meg érteni, még akár egy megcsalást is (ha csak szex van), persze az sem esne jól és nem viselnék el többet, de meg tudnám bocsátani. De ha érzelmileg csal meg a hátam mögött tudatosan mással azt már nem.
2019. szept. 11. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább a kommunikáció hiánya, vagy, hogy egyáltalán nem tudják egymást megérteni. Elbeszélnek egymás mellett. A szex szerintem másodlagos, hisz hogyan tudod magad jól érezni olyannal, akivel meg se tudod értetni magad? Meg aztán nem állatok vagyunk, hogy csak a testiség tartson egymás mellett két embert. Am egyetértek, amit előttem soroltak fel :)
2019. szept. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!