Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg vagyok?

Ez lehet csupán annyi is, hogy felnézel rá és tényleg barátkozni szeretnél. De ha vonzódsz hozzá, ha meg szeretnéd csókolni, vagy ilyesmi, akkor lehet, hogy biszexuális vagy pánszexuális vagy.
Nincs semmi gond, kezdj el vele barátkozni, abból semmi baj nem lehet és biztossá fogsz válni abban, hogy mit érzel, mit szeretnél.

Tok normalis szerintem. Nem is ertem miert lennel az e miatt.
Siman ugy erzed hogy jo fej, jo srac. Ilyet sok embertol hallok

Amikor kis srác voltam akkor Bruce Lee, Rambo, Neo és a hasonló akcióhősökre szerettem volna hasonlítani mégis teljesen hetero vagyok. Felnézel rá, teljesen természetes, hogy szeretnél vele barátkozni a környezetébe "húzni".
Meleg akkor leszel, ha más férfiak kimondottan szexuális izgalmat váltanak ki belőled.

Hát szerintem csak simán ilyen példakép szerepe van és maximum azért érzed magad rosszul, mert titokban - még nem is realizálódott benned -, hogy kicsit baj, hogy POnt olyan akarsz lenni mint ő és nem saját magad. Ilyen insecurity-féle dolog :)
Nem kell aggódni, nem vagy meleg szerintem akkor többet akarnál tőle mint ezek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!