Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ezek az érzések bennem?
Figyelt kérdés
Voltak időszakok az életemben amikor melegnek gondoltam magam. Társkeresőztem de kiábrándító volt, meg képet is tartottam küldeni, így nem volt sikerem. Nem ismerek olyan embereket akik kedvelnék a melegeket, szóval ha beleszerettem fiúkba nem sok ilyen volt, inkább megszakítottam a barátságot. És mindig meggyőztem magam arról, hogy heteró kapcsolatban kell élnem. Most lett egy fiú barátom akivel csináltam pár dolgot. És már megint azt érzem, amit régen a sikertelenségek idején, hogy ez nem normális, milyen égő lenne ha kiderülne. Az a baj, hogy testileg inkább a fiúk vonzanak, a lányok kevésbé. De akkor miért érzem ezt égőnek, meg nem normálisnak?2019. szept. 7. 11:23
1/3 anonim 

válasza:

Mert ezt sugallja a társadalom.
2/3 anonim 

válasza:

Hát ne szégeld ezért magadat,arra gondolj ami neked jó^^
Járj kint vele kézen fogva és sz.rd le a többieket xD
3/3 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy beléd lett ez nevelve. Nincs ezen semmi szegyelnivalo. Amikor ilyen gondolatok járnak a fejedben akkor jusson eszedbe, hogy 1 életed van, és úgy eléd, ahogy szeretnéd, ahogy az neked jó. Akik még itelkeznek azok szo*pjanak le. Ne pazarold el az életedet mások véleménye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!