Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek van más is úgy, hogy kimerült a meddő játsszmákba és már nem is próbál ismerkedni?
Hihetetlenek vagytok.Hogy lehet fel adni. Én egy ronda
vén fas vagyok,de mindig van valakim.
Soha ne add fel kis cssikó!!!
49 éves vagyok,igaz, nem lepukkant, de ha akarnám, minden nap lehetne más fiatal partnerem.
De annyiban hulye vagyok, hogy csak tartós kapcsolatot tudok elképzelni már, ilyenre viszont a fiataloknál nagyon-de nagyon kevés az igény.
Úgyhogy, barátom, Te se add fel ! Olyankor jön úgyis az igazi, vagy egy jó ember, ha nem foglalkozol ezzel, vagy magadban már lemondtál róla !
Nem kell játszmázni, hanem magadat add az elején, és ezt is várd el a másiktól. A színházasdi csak egy ideig jó dolog, előbb utóbb borul a bili.
Jobb ezt megelőzni !
Sem meddő, sem konkrét játszma nem okos dolog, itt emberek lelkéről van szó, amit könnyen össze lehet törni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!