Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoromantika lúzerség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoromantika lúzerség?

Figyelt kérdés

Szívesen ismerkednék, beszélgetnék olyanokkal, akik nem vágynak szexre, hanem afféle bújós, ölelős, max csókos találkozásra vágynak.

Eddig úgy érzem, ez nem jön be a többségnél.Érdemes-e felmennem ezért valamelyik társkeresőre, vagy abszolút eredménytelen lenne ?

2019. szept. 6. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos nem fogsz találni. Vagyis hülyíteni fognak, de többet akarnak. Én lemondtam róla, hogy létezhet ilyen a való életben. :(
2019. szept. 6. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék ilyen társat. De egyébként azt nem tudom garantálni hogy egy összebújós, hosszú csókból ne kívánnék utána kicsit többet, de semmiképp sem valódi szexet, mert engem az annyira nem vonz, csak ha szerelmemmel, párommal tehetném
2019. szept. 6. 18:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Ilyen párra vágyom, mint akit az utolsó kommentelő is leírt.

Viszont igazi gyengédség,érzelem, csak szerelmi kapcsolatban az igazi.És akkor már nem baj, ha több is történik....

2019. szept. 6. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen kérdést fel szoktak tenni ebben a kategóriában, érdemes velük felvenni a kapcsolatot.
2019. szept. 6. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

20 eves koromba enis ilyenre vágytam de azota se talaltam ilyet

Mindenki csak dugni akar sajnos

2019. szept. 6. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én húszas éveim közepén vagyok, soha nem volt semmi erotikus élményem a saját nememmel, mert mindig vártam a "nagy szerelmet". A bújás, ölelés, csók, nekem nagyon fontos lenne, de ugyan úgy vágynék a szeretkezésre is.
2019. szept. 6. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

De adnám

19/f

2019. szept. 7. 04:43
 8/8 Telekomm válasza:
100%
Nem lúzerség, sőt nagyon jó lenne. Csak nincs rá nagy kereslet sajna :( 24F
2019. szept. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!