Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy csak színleli az egészet?
Egy hónapja ismerkedtem meg a Rómeón egy harmincas sráccal.A profilján passzívként szexre keresett fiatal srácokat,de kapcsolattól sem zárkózott el.
Sokszor megnézte a profilom, én is az övét, viszont én csak párkapcsolatot szerettem volna. Sokat írogattunk, szimpatikus volt, első randin összejöttem vele.
Nyolc éve volt magányos és szexben kicsapongó életet élt, többesben, stb. Nehezen vettem rá, hogy közösen csináljunk szűrést.Vonakodott nagyon. Ez bennem kétségeket okoz, viszont csodálatos ember, tetszik,jó vele, bár testileg semmi nincs szűrésig.
De sajnos nagyon nyomul,állandóan velem akar lenni, nekem pedig kell a csend és a nyugalom, a pihenés.Nagyon sokat dolgozom, zajban, tömegben.
És még valami, a lakása nagyon koszos és rendetlen, sok szabad ideje van, nem takarít, még akkor sem, ha tudja, hogy megyek hozzá.
Szóval sok a kérdőjel, lehet, csak birtokolni akar, sok év magány után, vagy olyan csendes, de érdekes ember?
22 F

Ebbôl semmi jó nem lesz számodra.
Rendetlenség lehet egyfajta depresszió, gyenge jellem is, de akarod, hogy lehúzzon magával?
Vele én csak erôs gumival szexelnék max.

Felejsd el! és ha nem ragaszkodj a szüréshez.Ámbár én már akkor elfelejtettem volna amikor láttam a környezetét.
Koszban mocsokban.Hányás
Kedves, aranyos ember, de titokzatos.És nem hagy nekem önálló időt, amikor csak magam szeretnék lenni. Amikor feltöltődöm lelkileg. Állandóan rajtam lógna,még a kolléganőimre is féltékeny...
Pedig nőkre ?..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!