Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a passzívak pasik használják a popperst?
Figyelt kérdés
Aktívak, ti is használjátok? Miért jó?2019. szept. 1. 22:22
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy hulyeseget e irok de halodtam hogy adtol hamarabb el menek
2/4 anonim válasza:
Ellazítja az izmokat, tehát könnyebb a behatolás. Passzívoknak ezért jöhet jól. De állítólag van, aki nagyobbat élvez tőle, plusz ad egy kis euforikus érzést.
De drog, szóval óvatosan kell vele bánni. Alacsony és magas vérnyomásúaknak abszolút nem ajánlott.
3/4 anonim válasza:
Hát én aktívként már lehet nem fogom használni, mert engem kicsit lelankaszt, meg megesik, hogy a fejem is megfájdul tőle. De volt, hogy működött aktívként is, jobban beindított, hozta a hatását, ugyanúgy használják aktívak is, de többektől hallottam, hogy őket is lelankasztja kicsit.
4/4 anonim válasza:
Alkalmanként igen. Nagyobbat lehet élvezni tőle. Csak olyan legyen a partner aki birja ha ilyenkor keményen beverik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!