Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak ti bírtok sokáig szopni? Mennyi a maximum idő, ami megy?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek. Azért is érdekel mert 10-15 perc után kb mindenki megunja...Ez a max? Kezdem rosszul érezni magam miatta, hogy soká megyek el.2019. aug. 25. 08:49
1/10 anonim válasza:
Kb. fél óra lehetett felváltva a maximum, mivel eddig csak egyszer elégítettem ki szájjal egy srácot. Nem néztem közben az órát, szóval csak kb. tényleg. Viszont én élveztem végig és bár teljesen kezdő voltam, a srác szerint eszméletlenül jól csináltam.
3/10 Danielguy válasza:
Szia, fél óra, 40 perc.
24/f
bi.
4/10 anonim válasza:
Én szeretnék rendszeresen, jó hosszan kényeztetni egy srácot, de itt Baranya környékén annyira nem lehet értelmes, önmagukra igényes srácokat találni, hogy az valami elképesztő...
5/10 -remete- válasza:
nekem kell hogy izgasson az alak a méret és sokáig bírom.
6/10 anonim válasza:
Ez a kérdés még hányszor lesz feltéve?
7/10 anonim válasza:
Én szeretem sokáig csinálni,egy órát is akár
8/10 anonim válasza:
Nem probaltam, de szerintem sokaig birnam mert izgat a szopas :D
Valoszinuleg elvezes utan ujra akarnam ha birja
9/10 anonim válasza:
Változó tempóban és intenzitással akár fél órát is. Persze ez partner függő is nagyon.
25/passzív
10/10 anonim válasza:
Imádok szopni, imádom amikor a számban érezhetem a farkat, szóval akármeddig tudom csinálni. :) :* ♥
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!