Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám megszeretni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megszeretni az érzelmek nélküli szexet?

Figyelt kérdés

Alapvetően olyan ember vagyok, aki csak akkor tudja élvezni a szexet, ha az olyan valakivel történik, akit szeretek. Csak úgy durrbele nekem sose ment, igazából akkor fel se áll a farkam.

Lehet ezen szerintetek változtatni valahogyan? Igényem lenne a több szexre, de így nem megy.

24/f, uni, de inkább passzív

2019. aug. 30. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az még eszedbe sem jutott, hogy esetleg olyan partnert kellene találni akivel megvannak az érzelmek és hasonló az "étvágyatok" is?

Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy hogy tudnád megszeretni a szexet nőkkel mert ha csak darab-darab akkor tök mindegy, nem?

2019. aug. 30. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Fel áll az,csak normális pasi kell aki kezelésbe veszi a szerszámod,és már is felejtetted a szerelmet.
2019. aug. 31. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell élvezned, ez a nem "normális" (utálom ezt a szót használni, de más nem jut eszembe :D), hogy ebben a világban, heterók és melegek is már agyba-főbe szexelnek, mindenféle érzelem nélkül, de ez csak az én véleményem.
2019. szept. 1. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Érzelem nélkul nem igazi a szex,a szeretkezés...

Sajnálom, hogy ezt sokan nem így gondolják !

2022. aug. 20. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!