Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elmesélitek az első alkalmatokat amikor szoptatok, vagybmegdugtak titeket?
18 voltam. Rendszeresen együtt bringáztunk a szomszéd korombeli srácokkal. Azon a nyáron egy 28 éves srác is csatlakozott hozzánk aki egy lakásra vigyázott. Nagyon jól nézett ki, de nem gondoltam hogy meleg. Egy alkalommal meghúzódott a lábam és felajánlotta hogy megmasszírozza ha átmegyek. Akkor sem sejtettem semmit. De a masszírozás nagyon érzéki lett és láthatóan merevedésem lett. Azt mondta hogy ez természetes, de majd el fogok lazulni. Aztán az olajos keze már a gatyámban volt és nem ellenkeztem csak mosolyogtam. Ezt látva elkezdett szopni. Hát nem sokáig bírtam. Megcsókolt utána és még éreztem a sperma ízét a szájában. Én továbra is feküdtem és a farkával el kezdte cirógatni a számat. Értettem a célzást és én is leszoptam. Nagyon fura helyzet volt de nagyon élveztem. Egy férfi farkát és spermáját ízlelni.Azon a nyáron sok midenben volt még részem. Mintha tegnap lett volna.
42/bi/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!