Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon orvoshoz kéne fordulnon?
Tegnap áthívtam magamhoz egy srácot/mert szüleim elmentek a hosszúhétvégére/ és ugye minden jo volt, mentünk városban ide-oda. Aztán mikor feljött hozzám együtt fürödtünk, és azután történt hogy megkérdezte le akarok e feküdni vele? (Én a passziv,ő az aktiv)
Végülis belementem de tudni kell hogy én előtte még nem análoztam így ez volt az első. Volt síkosito abbol jo sokat hasznalt es ugye megtortent a dolog. Annyira nem fajt, az elejen kellemetlen volt de nem ereztem utana kozvetlenul semmit mikor vege lett. Aztan mennem kellett wc-re... na ott kezdodtek a bajok. Leginkabb csak levego jott ki meg kis hasmeneses valami és vér. De nem sok, amint kitoroltem abbamaradt a verzes utana nem is fajt. Masnap reggel tobbet jartam wcre akkor is hasmenes volt es pici vér is mindig. Ez normalis? Picit faj is odalent mar de remelem par nap mulva hatha elmulik.
Nekem is volt ilyen, pont a múlt hónapban. Nem mertem orvoshoz menni ilyesmivel, ezért Reparont használtam napi kétszer. Mindaddig nem ujjaztam magam, és nagyvécézni is csak kétnaponta jártam.
Tökéletesen rendbe jött! :D Kiderült, hogy a Reparon a végbél repedéseit is begyógyítja, talán olyanom is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!