Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon orvoshoz kéne fordulnon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon orvoshoz kéne fordulnon?

Figyelt kérdés

Tegnap áthívtam magamhoz egy srácot/mert szüleim elmentek a hosszúhétvégére/ és ugye minden jo volt, mentünk városban ide-oda. Aztán mikor feljött hozzám együtt fürödtünk, és azután történt hogy megkérdezte le akarok e feküdni vele? (Én a passziv,ő az aktiv)

Végülis belementem de tudni kell hogy én előtte még nem análoztam így ez volt az első. Volt síkosito abbol jo sokat hasznalt es ugye megtortent a dolog. Annyira nem fajt, az elejen kellemetlen volt de nem ereztem utana kozvetlenul semmit mikor vege lett. Aztan mennem kellett wc-re... na ott kezdodtek a bajok. Leginkabb csak levego jott ki meg kis hasmeneses valami és vér. De nem sok, amint kitoroltem abbamaradt a verzes utana nem is fajt. Masnap reggel tobbet jartam wcre akkor is hasmenes volt es pici vér is mindig. Ez normalis? Picit faj is odalent mar de remelem par nap mulva hatha elmulik.

2019. aug. 20. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg belső aranyered van, ami megsérült kicsit - ez nem vészes, valszeg magától rendeződik, de ilyen szeánszok előtt lehet h jobb lenne ha megnézetnéd. Pláne ha innentől komolyabban szeretnétek csinálni.
2019. aug. 20. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1, írta.
2019. aug. 20. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen jobb ha elmész dokihoz
2019. aug. 20. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Legközelebb tágítsd előtte, de a köztes időkben is művelheted a témát egy megfelelő méretű műfarokkal.
2019. aug. 20. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Várj még szerintem pár napot
2019. aug. 20. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, pont a múlt hónapban. Nem mertem orvoshoz menni ilyesmivel, ezért Reparont használtam napi kétszer. Mindaddig nem ujjaztam magam, és nagyvécézni is csak kétnaponta jártam.

Tökéletesen rendbe jött! :D Kiderült, hogy a Reparon a végbél repedéseit is begyógyítja, talán olyanom is volt.

2019. aug. 20. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
És mit mondasz az orvosnak??? Nem szégyelled magad? Máskor legyen eszed, és ne csinálj ilyet. Ez nem normális dolog.
2019. aug. 21. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mind kommentben mint privátban. A fájdalom már elmúlt azóta és már nem vérzik. Igaz wc-n sem voltam még úgy azóta. A reparonról én is hallottam pont tegnap, egyik barátom ajánlotta hogy ő is ezt használta a párjával.
2019. aug. 21. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendben van, akkor nem kell elmenni vele. Óvszert meg mindig használjatok. Ha most nem tetted, már indokolt is elmenni egy STD-szűrésre az ablakperiódusok lejárta után, pláne, hogy te tényleg sérülhettél. Nem riogatásból.
2019. aug. 23. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!