Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kozossegbe “belefaradva” elhet egy meleg srac parkapcsolatban egy hetero lannyal?
#1 amint kiderult hogy mi a szandekuk a sracoknal igy ido elott nemet mondtam tehat nem tortent sracokkal semmi,(csak fantazialgatas veluk)
Lehet eleg lenne ez ha lannyal lennek?nem szeretnem ot kihasznalni.
Szerintem inkább keress tovább. Nem Te vagy az egyetlen olyan meleg pasi aki a fenti dolgokra vágyik. És igenis meg lehet találni ezt egy másik meleg pasiban. Sokaknak sikerült, csak őket nem látod a társkeresőkön mert a párjukkal élnek boldogan.
(egyébként meg még mindig jobb egyedül mint egy olyan kapcsolatban amiben szerepet játszol, nem adhatod önmagad és mellette még meg sem kapod azt amire igazán vágysz)
Egyenlore belefaradtam a meleg kapcsolat keresesebe,szinte lehetetlen..:/
Lanyokkal szeretnem megprobalni,sosem ereztem undort vagy taszitast a noi nemre csak szimplan nem izgat fel,szepnek szep csak nincs ram nagyobb hatassal.Lehet ha kozelebb kerulok hozzajuk menne az agyban is nem tudom,erzelmileg a romantikusabb dolgok mennek..mindenestre nem szeretnem oket kihasznalni a “nincs lo,jo a szamar is”alapon.
Megpróbálhatod de tuti nem működik ez hosszú távon.
Mellesleg ez nem csak rólad szól, önzőség magad mellé "kötni" egy másik embert, elvenni tőle az igazi boldogságot/szenvedélyt csak azért mert te nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!