Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pasim akar sráccal is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim akar sráccal is dugni, hagyjam?

Figyelt kérdés
Azt mondtam neki meggondolom. Azonban nem akarom hogy elkapjon valamit. Meg akarom azt is tudni kinaz. Szerintetek így találhat valakit? Korrekt hogy elmondta de tudni akarom ki az...
2019. aug. 26. 09:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Én is paráznék fordított esetben. Én fiú vagyok, nincs bajom a leszbikusokkal egyáltalán, főleg talán lelkileg lenne bajom az egésszel. Nyilván nem 100% semmilyen szűrővizsgálat, de ha az aktus után elmegy egyre és minden oké, akkor talán megúszta
2019. aug. 26. 09:42
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Korrekt jaja. 🤦🏻‍♀️ A megcsalás az megcsalás, mindegy milyen neművel. A kérdés az, hogy neked belefér-e, hogy másokkal dugjon. Találhat igen, azon nem kell aggódnod. De hogy belém többet nem dugná a farkát, az biztos.
2019. aug. 26. 09:44
 3/18 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom vele. Élje meg! Ez nem para. Hetero vok kedves 1.

A para hogy jobb egy srác mondjuk. Vele a BDSM vágyait élné ki. Nekem is van egy vágyam amit mással élhetek meg.

2019. aug. 26. 09:51
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Persze dugjon csakcsak húzzon gumit
2019. aug. 26. 09:55
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem hármasban csináljátok akkor már egy biszex sráccal? :)
2019. aug. 26. 10:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom látni
2019. aug. 26. 10:15
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha a te értékrendedbe belefér, hogy félnyitott kapcsolatban vagytok ahol ő is és te is van időnként másokkal akkor hagyd. Fektessétek le előtte viszont a közös játékszabályokat, ki meddig, kikkel és hogyan mehet el másokkal "házon kívül" - pl. mindenekelőtt használjon óvszert, tudjon a másik arról ki a 3. személy stb.
2019. aug. 26. 10:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod látni, akkor nem jobb ha nem is tudsz róla, és inkább nyitott kapcsolatban folytatjátok? Kicsit az érződik, hogy téged zavar ezt a dolog, (amit melegként is megértek) de ettől függetlenül próbálod a lehető legjobbat kihozni a helyzetből.

Viszont azt tudnod kell, hogy a barátod itt nem fog leállni, ha bejön neki a dolog következőben is akarni fogja..

2019. aug. 26. 11:28
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
birom az iylen szabadelvü ,nyilt embereket :)
2019. aug. 26. 11:57
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
A barátod túl sok kólát iszik...
2019. aug. 26. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!