Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit felizgat az, ha nézik miközben önkielégítést végez?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor inkább az, ha többen vagy inkább az, ha csak egy személy?2019. aug. 25. 23:44
32/41 anonim válasza:
Szeretem ha nézik, de szeretem nézni is!
33/41 anonim válasza:
Hehe... lassan elérkezünk oda, hogy az itt válaszolók egy maszti-csoportot fognak alapítani... ;-)
35/41 anonim válasza:
Én is szeretem ha néznek, meg nézni is szeretek 😁
36/41 anonim válasza:
Szeretem nézni, amikor valaki élvezetesen masztizik. ;)
31F
37/41 anonim válasza:
Igen, felizgat, de csak akkor ha élvezi az aki nézi és ezt szóban is kifejezi.
38/41 anonim válasza:
22-eske: mit jelent az, hogy a zuhanyzóban ki KELLETT VERNED ? Ki kényszerített rá ? Hogyan, miért történt ? Priviben is válszolhatsz, ha kényelmetlen lenne neked, vagy valóban olyan nagyon szégyenlös vagy. Köszi a választ :-)
39/41 anonim válasza:
Rendszeresen masztizunk 2 haverral. Imádjuk nézni ahogy a másik elélvez.
40/41 anonim válasza:
webkamerás önkielégítést sokan végeznek csak magáért az érzésért, hogy nézi Őket a másik oldalon valaki.
Jobb esetben kölcsönös a műsor és Ő meg azt látja, hogy a másiknak is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!