Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet New Yorkban ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet New Yorkban ennyi meleg?

Figyelt kérdés
New Yorkban nyaralok és én ilyet még életemben nem láttam... mész az utcán és minden második pasi meleg, bementem egy smink boltba és vagy 20 full make-up pasi... nem is beszélve a transzvesztitákról..
2019. aug. 24. 05:30
 1/7 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Ott többen laknak
2019. aug. 24. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg Amerika nagy. Az amerikai melegek nagyrésze pedig oda megy...
2019. aug. 24. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ott lakni... ott legalább van dating pool
2019. aug. 24. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Meg azért is van ott több meleg mivel Amerika nagy általánosságban sokkal elfogadóbb ország mint Magyarország.
2019. aug. 24. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
De attól még, hogy elfogadóbb ország nem születik több meleg oda se... akkor ez azt jelenti, hogy otthon ennyi meleg rejtőzködik?
2019. aug. 24. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát egy ország egyetlen városának lakosságán egyébként nem helyes logika alapján megállapítottad, hogy sok a meleg, ami alapján következtetést vontál le az egész ország lakosságára. Hmm.... Nice... xDDDD

18/p

2019. aug. 24. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Itthon is vannak ennyien.

Ha nem lenne ekkora homofóbia, akkor nem csak a melegek, de még a bi pasik is fel mernék vállalni magukat.

2019. aug. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!