Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy van ilyen, csak eddig nem hallottam róla?
Öt éve társkeresőn megismertem egy srácot, akivel elsőre szerelem lobbant, össze is költöztem vele. Két év után azzal az indokkal, hogy nem tehet az érzéseiről, összejött egy nála idősebbel. Tavaly télen az idősebb szakított vele, ekkor visszafogadtam és nagyon szép, nyugis élet volt. Egészen mostanáig, mert párkeresőn egy megint csak idősebb, kétes szexuális múlttal rendelkezővel jött össze.Egy hete volt ez, holnap költözik el az új "társához "....Most az a hivatkozás, hogy nincs tartós párkapcsolat, csak életszakaszokra szóló. Így most megint egy újban van...
Teljesen romokban vagyok, én így nem szerettem még senkit, mindent megbocsátottam neki az előzőnél, de ezt nem hittem volna.
Hogy lehet egy komoly gondolkodású srác ilyen érthetetlen ?
Hogy lehet ezt feldolgozni ? Nagyon szeretem őt, de nem könyörgök,ha menni akar menjen....
35 F

Nekem nem az jön le ebből, hogy bármelyikőtök is komoly gondolkodású lenne.
Gondolom úgy lehet feldolgozni, ahogy feldolgoztad korábban is.

Nem kellett volna visszafogadni
Menjen a kva anyjába az ilyen

te csak egy biztos pont (lyuk vagy farok) vagy az életében.
amikor vége lesz az új románcnak akkor vissza könyörgi magát.
na hagyd magad.
a komoly gondolkodás pedig nem veled kapcsolatos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!