Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyire biztonság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire biztonságos a spirál? Nekem fél éve van, eddig nincs vele baj. De annyi minden rosszat hallottam. Hogy belenött a gyerekbe meg ilyenek.

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Párom is ezt használja, már lassan egy éve. És előtte is spirált használt. Sosem volt gond nála...
2012. jún. 28. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.aranyos vagy
2012. jún. 28. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:

ha belenőtt a gyerekbe, akkor nem töltötte be a funkcióját, gondolom, aki spirállal védekezik, úgysem tartotta volna meg...Nagyon vad dolgokat olvastam én is róla, hogy pl. gyakoribb a méhen kívüli terhesség veszélye és a meddőség. De engem nem zavar, nem akarok több gyereket.

Ez is olyan, mint a többi fogamzásgátló, hogy mindenkinek más jön be, előre nem lehet tudni semmit. Nekem egy éve van, semmi bajom vele.

2012. jún. 28. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Én ha terhes lennék(ne legyek)hiába védekezem én megtartanám.Merthogy én abortuszellenes vagyok.Nagyon félek a kockázatoktól,de azért választottam a spirált,mert ez a legölcsobb.Én szeretnék majd gyereket,remélem összejön.
2012. jún. 28. 13:16
 5/5 Keira80 válasza:
És elég önmagában a spirál? Nem kell még védekezni mellette más módon is?
2013. jún. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!