Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik érzelemmentes szex?
Figyelt kérdés
A barátom arra hivatkozva akarja nyitottá tenni a kapcsolatunkat, hogy én full passzívként nem tudok mindent megadni neki szexuálisan, amiket ő mindenképpen szeretne kiélni (azt akarja, hogy különböző módon dominálják, amire én passzívként képtelen vagyok). Azzal mentegetőzik, hogy ez csak évi néhány alkalmas érzelemmentes szex lenne. Én viszont nem tudom elképzelni, hogy ez egy létező fogalom. Annál is inkább, mert ő úgy akarná kivitelezni az egészet, hogy lenne egy-két barátja, aki néha dominálná őt. Szerintem egy olyan emberrel, akit az ember ismer és többször kerül vele akármilyen szexuális kapcsolatba, elkerülhetetlen az érzelmek kialakulása.2019. aug. 23. 16:38
1/5 anonim 

válasza:

Igen van ilyen. Nekem domináns vágyam van és azt élem ki külön. Ha gondolod beszéljünk. Pl arról mire figyelj. Ha az rendben van akkor nem kell paráznod
2/5 anonim 

válasza:

Játékszerek bevetése fel sem merült benned? :)
3/5 anonim 

válasza:

Számomra ez vállalhatatlan lenne egy kapcsolatban.
5/5 anonim 

válasza:

Hát, ennek a kapcsolatnak akkor ennyi sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!