Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok határozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok határozott lenni ebben?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig heteróként éltem, megismertem egy fiút akivel összejöttem. Nem élek a szüleimmel, mégis kiderült hogy együtt járok egy fiúval. Amit szégyellek, meg titkolom. Amióta kaptam ezért a beszólásokat durván a szüleimtől, és tudom hogy a környezetemben is ez lenne. Elvagyok bizonytalanodva pedig tényleg szeretem a barátomat. Amikor a szüleim elkezdik mondani, hogy undorító vagyok meg ilyeneket akkor mégis azt érzem, szakítanom kellene. Annyira hat rám amit a szexel kapcsolatban beszólnak, és tényleg sértően mondják. Már mindennek elmondtak, mert nem békültem ki az exemmel, helyette f...t s....k, meg hogy fiúval akarok b...ni, szóval nagyon megbántottak és folyamatosan mondják. Ilyenkor mindig szétnézek az ismerősi körben és megint egyedül érzem magam, mert mindenkinek barátnője van. Kamaszkorom óta vannak meleg érzéseim mégis ha valaki megsért jön ez a heteróság nálam. Miért nem tudok ebben határozott lenni?
2019. aug. 22. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj kikerülni ebből a közegből. Mert az évek elrepülnek és a boldogság neked is jár!
2019. aug. 22. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem, azt aki nem tudja szeretni a gyerekét feltétel nélkül, az ne nevezze magát szülőnek. Még ha nem is értenek egyet, akkor se az lenne a helyes, amit ők csinálnak.

Szerintem ez a 'heteróság' egy önvédelmi ösztön, hiszen ilyen téren nem érzed a biztonságot, ami az alap szükséglet. A család kéne megadja ezt, de mivel ez nem történik meg, sőt még ők rombolják, ezért gondolok erre.

Mondd meg nekik, hogy fogadjanak el így, vagy többet feléd se nézzenek. Tudom, hogy nem lenne nehéz - én is nehezen fordulnék el a szüleimtől, de ha erre kerülne a sor, én hagynám őket a francba. Ebben a helyzetben az eszemre hallgatnék, hogy védjem a lelkem/szívem.

És 2-es, ne itt reklámozd magad...

20/F

2019. aug. 22. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Menj le egy melegbárba, menj meleg közösségbe s látni fogod ki hogy küzdött meg ezzel, s egyáltalán nem vagy egyedül.
2019. aug. 22. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép a szüleidtől... Szakíts velül, tudom, soká fájni fog, de ha megfelelő támaszt találsz a barátodban, megéri!
2019. aug. 23. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
97%
Ne a barátoddal szakíts! Biztosan kilábalsz a problémából, ha ő is segít!
2019. aug. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!