Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozott, komoly, idősebb fiúk vonzanak csak?
Figyelt kérdés
Nem akarok felszínesnek tűnni, meg nem is a pénz lebeg a szemem előtt, mégis fontosnak tartom hogy tanult legyen, és minnél magasabb pozícióban legyen a munkáját illetve. Szexuálisan is csak az ilyen határozott, domináns férfiak vonzanak. A korosztályomban ilyenre egyáltalán nincs példa, lehetetlen is. Az ilyen férfiak milyen lányokat keresnek?2019. júl. 5. 20:41
1/6 anonim válasza:
Az ilyen szűk látókörű lányokat szeretik,mert a rajongásukat ki lehet használni.
2/6 anonim válasza:
Ezzel en is igy vagyok. Nekem eleg h hatarozott, magabiztos es stabil legyen. Sok instabil, bizonytalan pasim volt, akikre nem lehetett szamitani, Szoval az ilyenek nem kellenek..
5/6 anonim válasza:
Nekem is erre van szükségem.
Voltak teljesen neurotikus, kisfiús pasiaim dögivel, de hosszabb távon nem éreztem mellettük magam biztonságban.
Mindig nekem kellett a nyavajgásukkal törődnöm, elintézni helyettük dolgokat, amikor nekem sincsen sajnos hatalmas önbizalmam :D
Aztán megismerkedtem a mostani férjemmel, aki 8 évvel idősebb nálam és orvos. Nála soha nem éreztem azt, hogy bizonytalan lenne önmagában, mindig tudta, mit kell csinálni. Volt, hogy hibázott, de azonnal elismerte, ezt sem szégyellte és mindent megtett, hogy kijavítsa.
Akkor jöttem rá, hogy nekem az érett, magabiztos férfiak jönnek be... :D Azóta is.
6/6 anonim válasza:
De gondolom,te egy kis tini lány vagy,aki cserébe semmi értékelhetőt nem tudna nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!