Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha az egyik szülőtök öngyilkos lenne, miután megtudja hogy mi a szitu? Hogy dolgoznátok fel?

Ez azert durva.
Belegondolva szerintem nem arrol van szo hogy a gyerek meleg, hanem hogy X-nek szuleinek a szulei beleneveltek ezt az egesz `jatszunk csaladis` dolgot. Es hogy nem lesznek igy nagyon unokak. Ha epp az egyetlen gyerekukrol van szo szerintem hamarabb tortenik ilyen.
Sajnos a gyereknek hiaba van az a sok szeretet amit a szuloktol kap, ha meg kell tagadnia onmagat.Ez az egyik legrosszabb dolog a vilagon mikor nem lehetsz onmagad. Sokkal rosszabb minthogy epp a te gyereked kiderult meleg, egyeb hajlamai vannak a sajat nemehez.
Az ongyilkos temaba ne megyek bele mert az durva.
21. szazadban vagyunk. Kivanom hogy max ez legyen a legsokkolobb hir minthogy kitorne a III. vilaghaboru

Azt gondolnám, h - amennyiben biztos, h emiatt lett öngyilkos - sosem szeretett engem igazán, valszeg csupán azért vállalt be anno, mert “besikerültem”, vagy mert igazi korlátolt átlagmagyar-szintű eq-val rendelkező egyénként azért csinált meg engem, mert semmi más célt/értelmet nem látott az életben a szaporodáson kívül...
Nyilván nem fogta fel, h én egy külön önálló személy vagyok, akinek 0 beleszólása volt abba, h világra jöjjön-e, csak annyit látott bennem, h majd rajtam keresztül megvalósítja az ő saját, be nem teljesített álmait - avagy csupán annyi volt az álma, h szaporodjon a család.
Végtelenül sajnálnám a dolgot, de nem magamat hibáztatnám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!